Jump to content
FAS Goran

Duskodux

Members
  • Content Count

    183
  • Joined

  • Last visited

About Duskodux

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 06/01/1984

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Rijeka

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Croma 1.9 MJT

Recent Profile Visitors

5040 profile views
  1. Pozdrav, pitanje, sve ovo vrijedi i za 500 L s navigacijom ili? Mape za navigaciju se posebno update-aju ili je ako je radio s navigacijom onda je drugačiji update.ž Inače, kod mene je verzija: 06.00.48.01, da li to znači da moram verziju po veziju ili mogu odmah na 13. Ako je gore naveden firmwere uopće za moj auto. Hvala. Lijep pozdrav
  2. Jesam, kupio novo ogledalo s grijačem za nekih 15 eura. Inače, neki kreten je na polomljeno ogledalo samo zaljepio obično ogledalo, zato nije radio grijač.
  3. Krivo pročitao. Čini se da je papučica u pitanju ali ne vidim što se ovdje da stegnuti?!
  4. Ajde baš ću to pogledati. Bilo bo dobro da je tako nešto u pitanju...
  5. Nije, onaj je rješen. I probao sam sve to već, i prednje i zadnje kočnice...
  6. Pozdrav svima, Teško mi je za objasniti o čemu se radi, ali ponekad se pojavljuje nekakav čudan zvuk u području oko volana. Čini mi se da se na rupama pojačava. Onda neko vrijeme nestane pa se opet pojavi. Ono što je zanimljivo a po tome se netko sjeti ako je imao sličan problem jest da ćim stignem papučicu kočnice, pa makar na milimetar, dakle kočnice sigurno još ne koće, zvuk nestane. Ima tko kakvo iskustvo ili ideju?
  7. Odustao od kompliciranja s originalnim USB-om. U pretincu ima taman prostora za prolaz kabela koji se lagano ukopča u radio (moj ima od iza utor) kad se skine ventilacija iznad radija. Možda kome posluži.
  8. Pozdrav, da li netko ima predožbu šta bi trebala predstavljati 5 pinova na konektoru od USB-u od Windows Mobile. Imam USB na novom radiju ali isti nema usb od naprijed već je na kabelu od iza pa bih spojio taj usb na već ugrađeni od WM. Kako inače USB ima 4 pina iliti kabela, nije mi jasno ćemu služi 5ti. Pa ako tko zna koji pin predstavlja šta ili ima wiring dijagram...
  9. 1. Ovo je Croma podforum 2. Postoji pretraživač 3. Možda je ovo:
  10. @nikola_xpress Ja sam imao situaciju da je teško išlo u sve brzine, onda sam wd-om našrpicao šipkice koje se pojavljuju u motornom prostoru i sve vidljive zglobove i iznenađujuće, pomoglo je.
  11. Otišla ti je žarulja na način da je žarna nit pukla ali se "zaljepi" natrag pa radi. Ili su kontakti korodirali.
  12. Poklanjam Lancia Lybra retrvizori, unutarnji i vanjski. Jedan oštećen. http://www.njuskalo.hr/ostali-autodijelovi/lancia-lyra-vanjski-unutarnji-retrovizor-oglas-6401233
  13. Moja Croma troši prosječno oko 6,5 l, s tim da je Rijeka izrazito brdovit grad. I to je pola autoput a pola grad tako da je 10 litara previše u svakom slučaju.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...