Jump to content
FAS Goran

kobac

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About kobac

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Novi Sad
  1. Jako su mi čudne ove cene kod nas za 1.4 16v sporting. Evo cena za isti model u Mađarskoj (hasznaltauto.hu) i u Nemačkoj (mobile.de) Ispada da su kod nas jeftiniji za bar 20%! Ima li neko objašnjenje?
  2. Šta li je onda sa ovim? http://www.polovniautomobili.com/oglas1658779/fiat_punto_14_16v_sporting/#1 http://imageshack.us/photo/my-images/560/sporting1.jpg/ http://img46.imageshack.us/img46/9216/sporting2.jpg
  3. Kolika je okvirna realna cena za ovu varijantu punta ~2004. godište, prešao oko 150k km, full fabrička oprema, iz uvoza na ime kupca?
  4. Pozdrav svima! Hteo bih da čujem mišljenja vlasnika, a i onih koji znaju nešto više o 1.4 16v modelu. Da li ima nekih karakterističnih problema na koje treba obratiti pažnju prilikom kupovine i slično. Cena održavanja u poređenju sa 1.2 8v i 16v Potrošnja (u gradu, van grada i kombinovano) Koliko su teški za prodaju Da li neko ima verziju sa TNG i kako se pokazao Hvala unapred!
  5. Pozdrav svima! Interesuje me poređenje ova dva modela i vaša mišljenja na tu temu. Kriterijumi za poređenje su: Cena održavanja za oba modela (servisi i delovi) Potrošnja (grad, van grada, kombinovano) Eventualno česti problemi koji se javljaju kod jednog i drugog modela na koje posebno treba obratiti pažnju pri kupovini Koliko ih je teško prodati kasnije (pretpostavljam da je sporting malo teže prodati) Ako se setim još nečega dodaću u listu. Hvala unapred!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...