Jump to content
FAS Goran

dino

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About dino

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    brodarevo
  1. Pozz. Poceo sam nesto sa doradom tipa malo napucavanja i tako to, pa me interesuje u vezi sa farovima I stop svetlima, da li moze sa nekog drugog auta da se ubace posto hocu ove fabricke da menjam ne svidjaju mi se. Pa ako neko zna nek pomogne. Evo nesto kao na ovoj slici: ...ili nek neko da neki predlog. HVALA UNAPRED
  2. dino

    Gde mogu da kupim...?

    Pozz... Interesuje me gde mogu da kupim sajtne za Tipo i koja bi bila cena ako neko zna?
  3. Pozz. Imam tipa na plinu i interesuje me da li postoji neki uredjaj da se uradi u kabini auta da ocitava zapreminu plina u boci. U zadnje vreme mi na boci ona skala lose radi pa ne mogu da se oslonim na nju. Uredjaj je lovato, motor je sa karburatorom. Cuo sam da postoje neki uredjaji da se ugrade ali ja ne uspevam da ih nadjem. Ako neko zna neka mi preporuci ili sta da uradim?
  4. Samo je ta buka problem. Nista drugo menjac se ne cuje, sad ne mozemo da vadimo sedista i da uradimo izolaciju bolju zbog prevelike zime, cim malo se vreme poboljsa izbacujem sve i radim novu izolaciju. Pa bi da pitam da li je dovoljno da se zalije bitulitom patos jedan deblji sloj 1cm ili ako neko zna neku bolju varijantu nek predlozi?
  5. Jel moguce da je problem u izolaciji patosa? Prosle zime je radio patos pa je skinuta ona njegova fabricka zastita. Stavljeno samo neki stari tehih pa onda onaj njegov tapacir.
  6. Pozz. Hteo bi da pitam vas ako neko zna da mi pomogne. Drug mi ima Tipa 1.4 dgt. A ima problem koji ne mozemo da resimo, a desava se to da auto kada se krece brzinom ( pocev od 100 km/h) pa gore povecava buku motora kaja su cuje u autu toliko glasno da vozac i suvozac ne cuju jedan drugog kad pricaju. Ali buku pravi samo kad predje 100 pa gore dalje kako ide brze sve visa buka. Auto ima i plin. Na plinu malo manje pravi buku nego na benzinu ali buka je neresiv problem za sada ne znamo sta da radimo. Isli smo kod majstora merili kompresiju motora na 2 klipa je po 11 a na druga 2 9.
  7. Druze imao sam slican problem i ja kad sam menjao nosace motora, samo sto je kod mene menjac ispadao iz brzina. Problem je nastao tako sto centralni nosac nije biodotegnut koliko treba. Proveri prvo centralni nosac koji ujedno je i za menjac i pri tom prati polozaj saltarice (tu gde se kace poluge ) ako nije do toga proveri i poluge da nemaju previse praznog hoda tj. lufta. I treca varijanta ti ostalje da proveris homo zglob od menjaca mozda ti je on propao.
  8. Pozz. I ja sam imao slican problem pre, resio sam ga tako sto sam zamenio benzinsku pumpu i onaj mali starter sto prekida plin benzin. Ili pogldaj kad skines pumpu da nije ostetila radilicu i ne moze pumpa da radi ili radi sasvim lose ne baca bovoljno benzina. A sada bi i ja pitao nokoga za moj problem isto u vezi paljenja pa bi se nadovezo na ovu temu. Imam 2 problema. Prvi je taj sto ujutru mi duze vergla na plinu. A na benzinu upali na pola kljuca sto bi rekli. Jedan majstor mi je rekao da stavim neke nove svecice namenjene za auta na plin ali i dalje isto vergla. Jednom kad upali posle nema nikakvih problema. A 2 problem je taj kad vozim na benzinu i kad stanem auto se ugasi ako ne drzim nogu na gas ili ne izvucem suag. Podesavao sam i ler gas al nista ne ide. Ako neko zna nek predlozi neki predlog sta da uradim.
  9. Pozz. resio sam problem. Hvala svima. U pitanju je bio selen blok ili caura ramena, koje sam jedva jedva otkrio. golim okom se nista ne razlikuje pa cak ni kad nategnem polugom, i kad sam ga promenio vise se nista ne cuje.
  10. Pozz. Ima tipa i imam problem vec mesecima idem od majstora do majstora i niko da otkrije sta je. a problem je taj. Kad polazim i kad kocim u prednjem delu auta se cuje neko kucanje, jednom udari tup zvuk. znaci kad polazim i kad kocim, nekad se desi i tak volanom. Ako neko zna sta je?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...