Jump to content
FAS Goran

kocko rocko

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About kocko rocko

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Poz svima. moja preporuka ide Servisu GOran na Altini. Pre nedelju dana sam ostao u kvaru ( auto nije hteo da upali niti "da cuje" - Bravo 1.6 16v `97 god.). Sve se to desilo oko 6 sati poslepodne i ja okrenem broj njihov ( i ako sam msilio da su zavrsili sa poslom ) gde su mi da listvarno extra savete ( pretpostavljam da bi drugi o****o na keca pogotovo sto je kraj vremena ). Auto sam odneo sutradan ( u subotu ) pre 8 sati i ispred servisa je bilo, pa malo je reci 15-ak auta. Odmah sam pomislio nema nista od ovoga narednih nedelju dana... . Medjutim Goran je prisao, pokazao sam mu o cemu se radi i covek je rekao - velika guzva ( kao sto sam sam video ) - da ostavim i da ce mi biti reseno utorak / sreda... ( POmislih - jbg, nisam zakazao, stvarno ogromna guzva a nije ni kod drugih - da ne pominjem na koje druge servise mislim, da cekas 3-4 dana sta je tu je...) Auto mi je stvarno trebao za vikend ali "visa sila" morao sam se pomiriti. Ostavio sam auto i ne ocekujuci poziv oko pola 3-3 - Goran me obavestava da mi je auto gotov! Nisam ni pitao sta koliko samo sam zvao druga i pravac Altina... E sad na moju srec kvar nije bio toliko strasan i skup - rec je bilo o resetovanju stepo motora ili nekog kompjutera j***m li ga zaista vise ne znam i kostalo je 1000 din. Nisam ni pitao zaista za tako brzu uslugu mogao mi je reci i 50e opet bih dao,,, Poenta: Kad sam zaista video onoliku guzvu ispred servisa u 8h ujutru subotom! a covek Vam odradi istog dana - to nesto govori... Jos jednom veliko hvala Goranu i zna se gde ide moj auto od sada na "pregled"
  2. ma celu zimu sam ga zbog hladnijih temperatura vozio na benzin, a recimo da nisam ni 2 puta ispraznio plin kad mi se ovo desilo danas. Zadnji put sam cistio dizne krajem novembra pocetkom decembra, mislim da nije to , jer mi cudno sto uopste nece da upali?!
  3. Pozdrav svima, treba mi savet / pomoc: naime imam bravo 1.6 16v `97 god. Auto ima ugradjen obican plin ( ne sekvent ) . Ne znam koliko je to bitno ali problem je sledeci. Kad pokusavam da upalim auto ( na benzin) auto vergla super medjutim nece da upali. Posle duuuugog verglanja kao da upali medjutim masina se ugasno gusi trokira na 400-500 obrtaja i izbacuje dim iz auspuha u velikim kolicinama. Takodje sam primetio da kad radi na plinu dosta izbacuje vodu kroz auspuh ( ako uopste to ima veze sa mojim problemom ). E sad sam ostao u kvaru ispred posla i ne mogu nikako da ga pokrenem. Sta mi je ciniti, sta mislite da je problem... Hvala unapred
  4. vidim da ima puno tema o ovom modelu a i da su odgovori na probleme stvarno extra. Nadam se da cu i ja dobiti kakvu pomoc. Posedujem bravo 1.6 16v. Od nedavno ( pre par dana ) sam prvi put primetio i to kad mi je nestalo plina pa prebacio na gorivo. Problem je u sledecem: Kad vozim na benzin motor se "gusi". na nekih 2000-3000 obrtaja "stuca", gusi nece da primi gas a ako se u leru "gura do 4-5000 hilj obrtaja bukvalno auto zasmrdi i izbacuje dim iz auspuha. Prvo sam se bio uplasio da mi je motor puko ili sl. da nisu dizne ali veoma je cudno to sto na plinnu radi full. Prima gas, bez problema ide i na 5 hilj obrtaja i sl. Otvarao haubu gledao da ne mesa ulje i sl jer napominjem smrdi al nigde kap ulja bar nisam video?!?! MOLIM ZA POMOC

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...