Jump to content
FAS Goran

gojash

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About gojash

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    kikinda
  1. koji ležajevi se u tom slučaju menjaju pošto imam isti problem. Samo konusni? koliko bi popravka koštala? pozdrav!
  2. Koliko je koštala popravka? meni se ista stvar dešava. Oduzmem gas i tek onda se čuje lupkanje intenzitetom koji zavisi od brzine okretanja točkova. Dizao sam ga na dizalicu i prilikom okretanja točkova ručno čuje se lupkanje. Kada opteretim menjač ništa se ne čuje. Ima li neko kontakt majstor Gorana?
  3. Poštovani, ne trujte motore ni boljim ni lošijim uljima. Samo ono koje je fabrika propisala je dobro za motor. Selenia gold za 8v i 12v a selenia 20k za 16v. Sve petronas_ove laboratorije rade ispitivanja na fiatovim motorima te tako naprave ono najbolje što baš toj konstrukciji odgovara, napominjem, to rade inženjeri ove renomirane kompanije a ne deca. Ne reklamira fiat dzabe baš ta ulja....probajte i ona skuplja ali bolje popijte pivo za razliku u ceni. Fiatova vozila nemaju mane sa podmazivanjem bregaste, nego vlasnike koje sipaju svakakva ulja cene radi ili hrabrog eksperimenta. Da li neko zna specifikaciju čelika koji se koristi pri izradi delova, hrapavosti, širenju, tolerancijama? Ako zna neka sipa šta misli da treba a do tada sipajte ono što je fabrika PROVERILA. Pozdrav!
  4. ja sam skinuo katalizator i ništa se nije dogodilo, bio je čist kao suza. kupite srednji lonac od golfa 3 1,6 ; zadnji od kadeta 1,6 i platite prepravku cevi 1000 din i vozite se za 5000 din komplet (imasaf) prohrom. kada mi crkne dam 2500 za bilo koji lonac i super. inače tražili su mi 13000 za komplet.
  5. ti tefloni pašu na još desetak motora. tako mi reče prodavac. ništa čudno, obične gumice ili šta već...
  6. pa tako kažu, mada....na satu ima 340000, 8 godina je kod mene. radio sam glavu na 235000, nikakvih većih kvarova, oduvek je bučan ali nemam ideju kako da to sredim.mislio sam ako može neka druga glava, ima li nekih ideja ili je konstrukcija glave takva? šta kažu vlasnici ovog modela?
  7. promenjeno ulje u menjaču....tutela 75sint zc i za 80% bolje ulazi u brzine...
  8. da li je moguće umeto standardne glave motora koja i kada je skroz ispravna jako bučna postaviti neku drugu, npr 1,8 ili od nekog drugog fiata?
  9. kako si ga rasturio? ja sam kupio pre 5 godina neki breda loret - piše made in canada
  10. šta se to dešava, kod mene je stavljen ceo novi sklop na menjaču,premešten ceo rotor od novog punta, nova korpa, lamela, druk ležaj...od onda u drugu i prvu kao da malo pred kraj ubacivanja zapinje...šta bi to moglo biti?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...