Jump to content
FAS Goran

pedjabj

Members
  • Content Count

    504
  • Joined

  • Last visited

About pedjabj

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 03/07/1975

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd/Vozdovac

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto Classic 1.2 8V (LPG)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ne proveravam te, ali mozes li dati oznaku te makine?Stvarno bih voleo da pogledam sta moze.Neke, mnogo slabije od nje se koriste za mnogo ozbiljnije poslove.Sada nisam u Srbiji i net mi je biiip, pa ne moras da zuris. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
  2. Mislim da nisi u pravu, jer mi i oni mesamo bilione i milijarde.Pogledaj bilo koji alat slicnih osobina, Bosch ili DeWalt...A ako je bas kako si napisao, onda posedujes zverinu o kojoj ce se tek cuti.
  3. Da li Fiat i dalje naplacuje ovu saglasnost ili je (napokon) ukinuta? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
  4. Tesko da su 1800 i 2100...Mozda u oba slucaja bez ovih poslednjih nula.
  5. Nema info jel' prodata? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
  6. Prodato, moze lock! Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
  7. Sve si sam rasturio ? :-) Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
  8. Kolega prodaje alufelne, 15-ce, sa svoje Fiat Marea-e. Na dve su letnje Kelly gume (za koje kaze da nisu lose), a za dve na drugim felnama kazu da su losije. Felne su naprasno postale visak i zato je ova cena. Nisu krive i bile su na autu do skoro bez ikakvih problema. Ako je neko preskocio naslov, cena je 60 evra. Mislim da je ok cena za njih (cak i ispod cene) i zato sam odlucio da mu pomognem i da okacim oglas u njegovo ime... Kontakt Uros Telefon: 064/ 66 88 018 Felne se nalaze u Zemunu.
  9. Kupujem naslon zadnjeg sedista sa naslonima za glavu za Punto Classica. Dezen kao na slici. Mogu da kupim naslon, a moze i da dam svoj koji je totalno ok uz moju doplatu. Ponude ovde ili na 064/1-298-299. Naravno da se podrazumeva i Viber.
  10. Nasao sam vrata na autootpadu u Ubu. Sada me ceka limar da ih lepo usteluje. Moze kljuc.
  11. Pedju sam odmah pitao i nije imao... Hvala za info...dali su mi ocigledno pogresnu informaciju.
  12. Kupujem zadnja desna vrata za Punto Classica. Kod boje je: VR-612/A (srebrno-siva ili metalik siva). Dobio sam informaciju da su samo puntici iz KG imali ovu boju. Ponude ovde ili na 064/1-298-299. Naravno da se podrazumeva i Viber.Zanimaju me samo vrata koja su u dobrom stanju i koja mogu odmah da montiram (bez naknadnog sredjivanja)
  13. @Kuvaljavam dao savet nad savetima i vi opet nesto budzite. Poslusajte malo, procenite sta je sigurnije i ne gledajte, mada je takvo vreme, samo kroz prizmu manjih izdataka. Koristite zakivnu maticu ili zakivnu navrtku (postoji alat za nju koji je i dalje skup), i mozete je sami namestiti. Evo linka :

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...