Jump to content
FAS Goran

milosst

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

  1. Fiat Panda 2006. godište 137.717 km Hečbek Benzin 1242 cm3 44/60 (kW/KS) Manuelna klima
  2. Imam nameru da kupim Lancia Nuova Delta 1.6 mjt starosti ne više od 6 godina sa manuelnim menjačem. Na placevima sam pogledao par i nisam baš oduševljen njihovim stanjem: - jedna 2010. godište stoji u oglasima dugo, dugo, toliko da se silna paučina nahvatala na točkove. U probnoj vožnji i nije toliko loše išla, ali joj se u leru ručica menjača krajnje upadljivo trese (nisam siguran šta je uzrok) - druga takođe 2010. godište je po stanju bila ispod kriterijuma, sa toliko loše odrađenim farbanjem da su tragovi razlivanja boje bili krajnje upadljivi - ta je čak mislim i prodata Ima li neko neki predlog, šta i gde da se pazari?
  3. I ja pretpostavljam da je to. Nije mi realno da sem nešto oštetio.
  4. Čest slučaj u Srbiji, je upravo ova polemika. Opruga je namenjena amortizaciji udara, a prigušnica (nesrećno u žargonu nazvana amortizer) prigušuje oscilacije. Sklop opruga+prigušnica je amortizer.
  5. Naime, pre neki dan sam pokušao da zamenim filter goriva na Fiat Punto 1.3 mJ, ali nisam uspeo. Zatvorim haubu, startujem motor i setim se da nisam vratio konektor na vrhu filtera nazad. Isključim motor, vratim konektor na mesto i ponovo startujem motor. Ali od tog trenutka indikacija EOBD SISTEM konstantno svetli žutu dok motor radi. Šta sam uradio?
  6. Zovem se Miloš. Od pre par dana sam vlasnik Fiat Punto 1.3 MJ, godište: 2005. Nadam se da će se pokazati dobro. Pozdrav!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...