Jump to content
FAS Goran

cikazecca

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

About cikazecca

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 05/30/1977

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Serbia

Previous Fields

  • Garage
    Belgrade
  1. Mogu naravno da se stve na te 14" felne koje koristis i mnooogo bolje izgleda auto udobniji je i bolje lezanje na putu ima.Gume su u perfektnom stanju dubina sare je oko 6mm,godina proizvodnje za michelin 2008 a za esu+ tesar spirit 2 je 2011
  2. Drage kolege,stavih link zato sto nisam mogao da upload slike na nas flclub.. Inace gume ne bi prodavao vec sa kupio nove abarth felne koje su 15" pa samim tim mi ove gume neodgovaraju na tu felnu posto je 15" Ako neko hoce moze i zamena za 195 45 15" uz moju doplatu!
  3. Prodajem 4 letnje gume u odlicnom stanju marke Michelin energy saver, Esa+ tecar spirit 2. Dimenzije guma su 185 60 14" Cena je za sve cetiti gume je 75e Link: http://www.polovniautomobili.com/oglas4888521/prodajem_letnje_gume_u_odlicnom_stanju/
  4. Trebaju mi sledeci delovi za fiat uno 1989god... prednji vezni lim hauba dva fara prednja maska plasticna..
  5. Drugari ima li neko da prodaje granicnike za vrata verzija sa troja vrata u pitanju je putno sporting unapred hvala!
  6. Druze da li imas? I koja bi cena bila felni za punto sporting 185 60 14 hvala !
  7. Imam problem oko Blaupunkta TravelPilot RNS3 koji je u Fiat puntu sporting. Desava se da vuce struju iz akumulatora. Ne vozim auto 3-4 dana i isprazni mi akumulator. Sto se tice akumulatora nov Fiaam kupljen pre 4 meseca. Da li je neko imao ovakav problem?
  8. Evo da pohvalim naseg druga NSX uzeh Microlink radi odlicno...Povezah na fabricku navigaciju za punto sportinga Blaupunkt TravelPilot RNS3...
  9. Druze da li moze da se poveze na Blaupunkt TravelPilot RNS-3 Sportingova fabricka muizka..Posto ima CDC ulaz predpostavljam da bi moglo da se poveze?? Da li imas jos na prodaju ja sam zainteresovan za kupovinu!
  10. Gasni druze moj i to jos Abarth ccccc original.....Pa da ti ne pricam o ulicama u Beogradu slalom moras da pravis...A opruge su Apex i auto je uz njih spusteniji jedno 3-4cm sad kad predjem preko manjih rupa klokocu.No nisam od onih koji jure i gadjaju rupe po putu ili ti da prelecem preko lezeceg.....Reci mi koliko bi bila postarina ako bi ih kupio,ako znas slucajno?
  11. Znas sta me zanima jos posto imam na autu zute sportske poruge,koje su bas tvrde da li bi mi pasovali ti amortizeri..Posto sam kupio pre godinu dana isto neke polovne i evo ubio ih je do sad....!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...