Jump to content
FAS Goran

SikterBre

Members
  • Content Count

    8419
  • Joined

  • Last visited

About SikterBre

  • Rank
    požarni u auto parku
  • Birthday 12/08/1985

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Trstenik - Kragujevac

Previous Fields

  • Garage
    AR 147 Rosso

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Da iskoristim priliku da pozdravim staru ekipu, nadam se da ću uspeti skorije da okačim koju sliku Alfe, i ako je baš dugo nisam slikao. Razlog je taj što sam pre dve godine uzeo stan, pa je služila za rabadžisanje, preterala je brdo stvari i materijala, tako da sam je malo zapustio nažalost. Od apdejtova ništa dobro, pored redovnog održavanja, imao sam susret sa psom pri brzini od preko 100km/h, pas pretekao i pobegao, a branik se rascvetao. Sam sam ga sanirao, pokrpio, trebalo bi da se ofarba, ali sam trenutno više u fazonu da ga vozim ovako i promenim auto prvom prilikom. Druga loša stvar je ljuštenje laka na krovu, tako da će to da se sredi sjaj crnom folijom.. Izgubio sam emocije prema kolima, zato me slabo i ima na forumu. Razmišljam o Delti ili Giulietti, ali to verovatno idućeg leta. Radim u ovlašćenom Fiat Alfa Lancia servisu, tako da je sve do sada održavano kako treba i na vreme, a imao sam prilike da provozam bukvalno sve interesantno iz "našeg" segmenta.
  2. Ljudi, videh na instagramu, pa sam morao da svratim da uputim čestitke za kupovinu . Već neko vreme, zahvaljujući iskustvu koje sam stekao blejanjem po ovom forumu, sada radim kao prijemni referent u Nikom Autu, ovlašćeni Fiat, Alfa Romeo, Jeep salon i servis u Kragujevcu, tako da zlu ne trebalo, ali šta god treba cimajte slobodno. Da vas lepo služi pa da zamenite za noviju kada za to dođe vreme.. p.s. Tačno se vidi da je direktor procvetao od kako se oženio
  3. Svratio sam samo da vas pozdravim, sve manje slobodnog vremena, a sve više obaveza. Svratiću sigurno skorije na neki od redovnih skupova u Bgu nenajavljen, da vas vidim
  4. E pa baš mi je drago! Otprilike sam skoro svakog meseca bar jedan vikend u Bg-u, pa ću nekom idućom prilikom da svratim na nedeljno okupljanje, ako je još uvek aktuelno?
  5. Uđem na forum posle 3 godine i imam šta i da vidim... ako sam dobro skontao, direktor nam se oženio?
  6. Uzeli Matić i ja po pola u Kg-u u Čaru, Motipov i dopada mi se kako pokriva, videćemo kako će da se održi.. Felne ne planiram uskoro, pošto su mi letnje gume kao nove, bar ne dok ih ne potrošim.. Mada ove postojeće planiram malo da modifikujem..
  7. Danas se poigrao sa plastidipom Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
  8. Planiram uskoro u Mađarsku, tačnije sredina marta, pa me zanima da li su tamo obavezne zimske gume ako nema padavina? Planiram da stavim letnje pre nego što krenem, pa da se ne za*ebem?
  9. Nismo se okupljali dugo, ali hoćemo čim malo odlepša vreme, april verovatno.. Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
  10. Zamenih mu juče masku, sad je estetski bez greške...
  11. Moze ako je idealno čista da se zalepe unutra..
  12. Na šta si se nameračio? Ovakav se auto brzo prodaje, nadam se da će brzo da nađe kupca..
  13. Haha, palo mi je i to na pamet Moram onda da zatamnim i stakla da izgleda neutralno

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...