Jump to content
FAS Goran

cici_ban

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About cici_ban

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Irig

Previous Fields

  • Garage
    Zastava 101 Skala
  1. Hvala, hvala! Treba da stavim kolaz slika u svim transportnim sredstvima koje posedujem> u kolima, na traktoru, u gradjevinskim kolicima, na biciklu, u mojim planinarskim cizmama.

    Sto se kola tice, ipak ce se jos neko vreme 101 boriti sa nama...

  2. E, super ti je avatar! :)Ja nemam jos uvek nema ovako dobru fotku svog omladinca u porodicnom cetvorotockasu. Srecno sa kupovinom Stila! ;)

  3. Pogledao sam jednog Stilaca, majstor mi rece da mu je motor (jtd) super, ali mu je menjac u stanju raspada. Auto je sredjen sve ok, ali ga ubija taj menjac. Koliko moze da izadje zamena menjaca kod stila 1.9JTD 85kw? Koje sve solucije postoje?
  4. Danas bio kod rodjakovog drugara koji dovozi polovnjake. Pogledao jednog 1.6 benzinca sa 5v god 2002. Nesredjen, sav izgreban, ali to je samo sminka. Ovog mrzi da sredjuje i prodaje ih u sirovom stanju. Kada smo ga upalili... ABS failure, airbag failure (sija ona lepa lampica, garant riknuo senzor u suvozacevom sedistu) I na displeju mu sija onaj kljuc, ne secam se da li je i pisalo Check engine. Da, i radio mu izvadjen ali neka. E, sad. koliko kosta sredjivanje kompletno ABS-a? I jos vaznije, sta mu moze znaciti sve taj kljuc sto sija na displeju? Provozali ga, ne primecuju se nepravilnosti u radu motora u tih 15-ak minuta voznje. Oterali bi ga na servis i dijagnostiku svakako, ali mi se ne placa slep-sluzba od Vrdnika do NS ili BG. Koliko uopste kosta slep po km? Pogledali smo i ovog http://www.polovniautomobili.com/oglas979842/fiat_stilo_jtd , tj. sad ga je sredio pa je to sad ovaj http://www.polovniautomobili.com/oglas1020666/fiat_stilo_jtd/. Kad sam hteo da upisem VIN da ga proverim, samo sto me nije izbacio iz dvorista. "Plati i teraj pa proveravaj..." Menjali mu branik i levi far, bio je cuknut, vidi se i na slikama.
  5. Zna li neko da li postoji u Rumi servis za Fiata? Pozeljno je da rade dijagnostiku. Treba mi samo za pregled pre kupovine, da ne teglim kola do NS ili BG. Ima li neko podatke za servis Andjelic u Sremskoj Mitrovici?
  6. ^^^ Pazi kad nisam ni gledao te detalje. Sve u svemu na tim detaljima se i otkrivaju muvanja. Moracu d pazim kao Monk u TV seriji.
  7. ^^^ To svakako, ali da znam da ne gubim vreme na neke aute. Ako tako lažu za jastuke, ko zna šta još imaju u rukavu. Malopre videh da je kod SX opreme samo jedan jastuk.
  8. U nekim oglasima vidim da imaju bočne jastuke, a sa ovakvom tablom, i još navedu da ima 4xairbag. Primeri: Link 1 Link 2 Papir/internet trpi sve. Izgleda da je tu nešto menjano mnooogo. možda su dobili bočne sa novim presvlakama u autu.
  9. U čemu je razlika između: i zašto u nekim modelima postoji "praznina" na tabli ispred suvozača? Kao da nema suvozačevog airbaga u modelu.
  10. naravno da cu se navozati. najveci deo predjenih km je trip NS-Sombor i nazad jednom mesecno. A i inace vozim kao deda 50/80kmh, tako da mi je potrosnja nebitna, osim ako po ravnom trosi 9l. Jedino sto mi ne prija je registracija 13k i 26k nije isto. A sto se tice opravki, ves sam navikao da imam krvopiju u dvoristu. Za 5god koliko ga imam, 3x sam ga doplatio.
  11. Procitao sam svih 13 strana, a i slicne teme i ovde i na drugim forumima. I zapisao neke info jer necu da pamtim. Da ne opterecujem glavicu. U svakom slucaju, necu da pazarim ako prodavac nece da odemo na dijagnostiku i na dizalicu. E tek posle toga mozemo da trgujemo. Valjda ce se naci neki koji ce da pristane na to, ako ne... Cekacu sedmicu veceras
  12. Znam da je km podesavana, mozda i par puta. Pitanje je bilo, koliko km u proseku prelaze benzinci preko, mislim karavani? Inace, ne prelazim 10kkm godisnje, vec oko 350km mesecno, tj x12 izadje celih 4200km! Eto, sa 101 sam za 5g presao cak 30.000km! Ej... Vecinu stvari obavljam u mestu ili peske ili biciklom. Zdrav duh u zdravom telu. Tako da koliko god da je Stilo presao, kod mene se nece nesto navozati. Zato i necu da dajem neke preterane pare, jer pare ljude kvare, a ni izgled mi nije bitan. U pitanju je sigurnost. Ipak 6xairbag je bolje nego 2x. A karavan hocu jer uglavnom kada se vozam imam i kabaste stvari.
  13. Pozdrav! Planiram nekog stila, karavana uskoro, za 20 dana. Sto vise gledam, to mi vise moj 101 lepse izgleda, sve sa trulim vratima. Video sam na netu sledece modele koje bih pogledao bolje: Benzinci sa 90.000km link 1 link 2 Dizelaš 115.000km link 3 Cene su mi malo smešne i planiram da cu bar 500-600 evrića da uložim u startu. Pitanja: 1. vaša mišljenja o njima? 2. Koliko su realno prešli benzinci 2003-2004 god, tj. koliko su realne ove kilometraže? Hvala na sugestijama.
  14. Pozdrav svim članovima! Pratim forum neko vreme, jer planiram Stila karavana da pazarim i dosta sam inormacija već pročitao, dosta dobrih, još više onih korisnih, a koje ne bih želeo da sam video, jer NEZNANJE JE BOGOM DANO!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...