Jump to content
FAS Goran

zarko82

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About zarko82

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 03/03/1982

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Nuova Bravo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ima moj drugar trenutno ih vozi na bravu, prodao bi ih ( 220 evra), ali još

    nije našao felne koje traži 17-ce tako da ako si zainteresovan mogu da vas kontaktiram pa ugovorite prodaju.

    1. zarko82

      zarko82

      moze moze, zainteresovan sam...spoji nas

    2. smeker192

      smeker192

      064/0393489   Pele  za felne.

    3. zarko82
  2. u potrazi za alu felnama fiat bravo 16 4x98... ako ima neko citam ponude
  3. hvala na odgovoru cekam subotu da imam vise vremena pa da se upustim u montazu "uradi sam" ako uspesno zavrsim kacim slike
  4. znaci ne postoji nove original patosnice? samo tipske?
  5. Imam originalni naslon za ruku za nuova bravo, ali ne znam kako da ga montiram, jel zna neko kako se montira? ima tu nekih srafova koji mislim da drze deo koji treba da se ukloni da bi na njegovo mesto dosao naslon, ali nisam siguran da je to sve sto ga drzi...ne bih da nesto skidam, a da posle ne mogu lepo da vratim sve na svoje mesto, pa pomislih bolje da se posavetujem prvo ovde mozda neko ovde ima uputstvo?
  6. Jel zna neko gde mogu da se nadju nove original tepih patosnice za fiat nuova bravo?
  7. pozdrav svima, pojavio mi se novi problem na mom punticu 1.2 8v 2001 god. kad ubacim kljuc u bravu i dam kontakt i cekam da se zavrsi cekiranje, ostane upaljena lampica "code" u obliku malog zutog kljuca... i onda samo vregla, nece da upali... skinem ga sa kontakta, opet dam kontakt ona se ugasi i auto normalno upali... To mi se ranije desilo mozda jednom za tri meseca, ali sada je pocelo bas cesto da mi se desava, a danas sam jedva uspeo da upalim auto, kao da moram da mu nadjem dobar polozaj za kljuc da bi se ugasila lampica... U cemu je tu problem?
  8. zakazao servis za subotu... nadam se da cu time resiti problem... javljam da li sam resio problem...
  9. ok... menjam i cilindar na menjacu....valjda ce to da resi problem skripanja i zaglavljivanja...
  10. znaci drz da nabijem varijanta... toliko ulozim i opet kanta kvacilo....
  11. nisam menjao cilindar na menjacu... samo ga je podmazao... jel moguce da je otkazao i cilindar na menjacu zato sto je kvacilo bilo tvrdo dugo vremena? i da li je moguce da zbog cilindra na menjacu kvacilo skripi? Ujutru kad upalim auto sve je u redu...nema skripanja i kvacilo se normalno vraca...a popodne kad se ugreje skripi bas mnogo i jedva se vraca... Da li je moguce da je tome uzrok cilindar na menjacu? svarno bih voleo da budem siguran u cemu je problem....da ne dodjem u situaciju da promenim sve delove dok ne pogodim koji je u pitanju....
  12. da se nadovezem na ovu temu... zamenio sam set kvacila na puntu 2001 god. stavio sam set kvacila LUK... kvacilo mekano kao paucina.. pre je bilo tvrdo i bas neprijatno za voznju... zamenio i cilindar papucice kvacila...promenio kociono ulje...a papucica kvacila i dalje zaglavljuje i ostaje u donjem polozaju i skripi haos kad se zagreje...posebno sad na ovih 40 stepeni ... mislim da bi se zaglavljivalo i ranije pre zamene seta kvacila...ali je tada kvacilo bilo tvrdo pa je imalo otpor da se vrati u gornji polozaj...sada je mekano pa se ne vraca...vise ne znam sta da zamenim da bude u redu...ako ulozim jos malo u kvacilo bice kao da menjam set kvacila na BMW X6 a ne na puntu... sta da radim vise?
  13. znaci moze da bude vise uzroka...ko to moze da mi pogleda i da ustanovi pravi uzrok?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...