Jump to content
FAS Goran

mareatd100

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Meni levi prozor super funkcionise zadrzis malo dugme sam ide gore sam se spusta,levi sam ide dole ali gore moram da drzim dugme......neki su mi rekli da tu ima trik programiranje? ako neko zna nek mi kaze ustvari sta da radim?
  2. NE SLICAN NEGO ISTI PROBLEM IMAO SAM JA,pauze mi nisu radile ispravno tacnije zaustavljali su se brisaci na pola il tamo negde "po sopstvenoj zelji:)"otvori motor...unutra je "takozvani automat"ploca tu je problem ali to moze samo elektromehanicar....meni su sredili problem za 10minuta i naplatili mi 8eura "od prilike"POZDRAV!
  3. Sve sto si ovo napisao ja sam se isto to prepatio...sve zivo sam promenio cak i drzace i sve redom i opet isto....tacnije neki sasijski trzaj pogodovo oko 3000 obrtaja,i na kraju ispalo promenio sam set lamelu i resio problem,meni je drmala i prilikom pocetnog starta "sto ukazuje na potisnu"ali unutra kad smo izvadili set na lameli jedan feder pokidan i jos jedan ispucaan "gotovo da se skine i upravo tu je bio problem.
  4. Verovatno je to,malo mi grana primala vazduh,srednji lonac saniran jednom,zadnji malo vise....:)valjda sada jer je sve na svom mestu pa bolje usisava a da budem iskren i bolje vuce.Ok hvala vam na odgovore!Pozdrav iz Makedonije
  5. Zdravo svima,prvi put sam na ovom sajtu....registrovao sam se i nadam se da imate resenje za jedan "od nizu"mojih problema:) Ovako: Naiso sam na dobaar "gotovo nov"auspuh od katalizatora do zadnjeg lonca za jeftine pare...tacnije za 80eura,izvadio sam ga sa jedne mareje koju su doneli iz Italije i stavio taj auspuh kod mene....razlika je bila moj je td100 a ovaj je bio jtd105...u principu isti auspuh bar i prema katalozima koje sam trazio....usput sam izvadio granu,ocistio lepo dihtunge i sve to lepo vratio nazad.... ali problem mi je u tome sto mi sada nekako jako vuce vazduh, usisava jace...cak se pojavio zvuk dublji ono buuuuu....promenio sam i filter vazduha ali opet isto, majstori mi kazu da je sve u redu a ja ne mislim tako jer taj zvuk nije bio pre promene auspuha i ciscenje grane. jel bi mogo i koji bi mogo da bude problem sa usisnim sistemom.....da napomenem: na stari auspuh posle katalizatora imao sam jedan mali auspuh pa srednji i zadnji lonac, na ovom imam katalizator srednji zadnji lonac....fali mi onaj mali, ali gde sam trazio po net-u vidim da je ovaj "KOJI SAM MONTIRAO" fabricki model. Unapred hvala ako neko zna da mi odgovori zasto sada ta bucava od motora...tacnije zasto to jako usisavanje vazduha i ako je problem neki recite mi sta i kako?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...