Jump to content
FAS Goran

STG

Members
  • Content Count

    280
  • Joined

  • Last visited

About STG

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

5652 profile views
  1. Hvala na odgovoru. Koliko su te pozicije preko tebe ?
  2. NIko nije stavljao CanBus LED pozicije a da mu ne prijavljuju gresku i da ima neke za preporuku ?
  3. Axic hvala na odgovoru, LED pozicije bih stavio definitivno. Ako i dalje neko zna koje su najbolje pozicije a da budu Canbus neka ovde napise. Izvinjavam se ako je off, ali nisam nasao temu za led pozicije, ako se ne uklapa u ovu temu neka moderatori prebace... Unapred zahvalan ako je neko voljan da podeli sa nama koje LED pozicije koristi a da mu ne prijavljuje gresku.
  4. Da li neko zna koje su T10 led pozicije najproverenije a da bord ne prijavljuje gresku? Znam za varijante CANBUS kad pise u specifikaciji sijalice koju hocu da kupim, porucio sam par varijanti ali mi pokazuje gresku... Ako bi neko znao tacno da navede model ove T10 pozicije, a uz to ako prilozi i sliku bilo bi super.
  5. Hvala na odgovorima, imam neku ideju na oborena mozda staviti xenone, a na duga staviti ove led, dugim se blica, a to ove ledovke mnogo dobro rade, a i duga svetla nam nisu konstantno ukljucena kao oborena pa ne bi trebalo nesto previse ni da se pregrevaju ako se koriste u dugim svetlima. Vidim ima varijante sa balastima i bez balasta, pretpostavljam da je bolje sa balastima, ali ne znam u cemu je zapravo razlika ? Ako neko zna i voljan je da napise bio bih zahvalan.
  6. Da li je neko isprobao LED sijalice za oborena ili za duga svetla? Ne mislim na one LED SMD sijalice koje su krsh zivi... vec na one LED koje idu u kombinaciji sa balastima ili bez balasta. Imaju varijante sa ventilatorom za hladnjene ili sa nekim takozvanim repovima (metalna pletenica) koji sluze za hladjenje. Kod nas su oko 50e set, a na aliexpresu izmednju 30-40 dolara.
  7. STG

    P: OZ Racing GT 15

    I dalje aktuelno uz korekciju cene 200e za komplet set.
  8. STG

    P: OZ Racing GT 15

    Moze i neka korikcija cene za clanove... poziv na mob : 0638033378
  9. STG

    P: OZ Racing GT 15

    Ja sam koristio original srafove sa celicnih cetrnaestica, mislim da ih je odvijao kljuc broj 17, sve je bez problema, ne znam da li se srafovi razlikuju za 14tice i 15tice. Misljenja sam da moze bez problema...
  10. STG

    P: OZ Racing GT 15

    Aktuelno... 0638033378
  11. aktualeno : http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7811753/fiat-bravo-12-16v-klima
  12. STG

    P: OZ Racing GT 15

    kk-e felni prekopirane iz posta sa ovog foruma od prethodnog vlasniika: 15" 7J 4x100 ET37, sa originalnim cepovima (jedan cep fali) i original OZ prstenovima za Italijane (58.1).

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...