Jump to content
FAS Goran

DJOKSA

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

About DJOKSA

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    beograd
  1. poz svima mala pomoc,ne mogu da nadjem nigde spanere i lanac sa lancanicima za fiat cikvecento 900kubika benzinac 2000 god. ni u ap sportu ni u kit kom. ni u euro 07........ ako neko zna gde ima da se nabavi neka mi pise. unappred zahvalan
  2. poz svima evo da se i ja obratim za pomoc,stilo 1.9 jtd 115ks 5 vrata u toku voznje kada naidjem na neravninu na putu,izvitoperenost asfalta cujemi se u tocku bup,bup i tako stalno dok je neravno,zvuk nije konstantan nego svremena na vreme ,pomislio sam da su silen blokovi i stabilizatori koje sam menjao pre 1god ali je ustanovljeno da nije,gledali smo sve i jedino sto je ostalo je gumice balans stangle na koje se sumnja,jel je moguce i koje je najbolje resenje? koliko to moze da kosta? hvala!
  3. o hvala,a jel mozda imas sliku gde se nalazi taj relej? poz
  4. ok,u svakom slucaaju hvala na savetu,i meni normalno pali,ide sve ok,videcemo sta ce da kazu drugi.Jel izvodljivo da zamenim samo jedan grejac ili moram sve,i koliko kostaju ti grejaci? i koliko je zamena?
  5. oh evidentno niko ne moze da mi pomogne sta cu moracu se vec nekako snaci ,necu ga voziti dok ne odlucim da odem do majstora,odnosno nadjem vreme,ali pritom sve to sto mi se desava na tabli mi i pise:" preheat fault " hm sta da se radi?
  6. poz svim forumasima,evo pitanja za pomoc! fiat stilo 1.9 jtd 115ks u toku voznje je upalio lampicu grejaca i zuti trouglic sa uzvicnikom nakon 20-ak secundi je ugasio.Ne znam sta je u pitanju? da lije opasno voziti ili... ako neko moze da mi kaze sta je ako je imao iskustva sa ovim problemom.hvala
  7. hvala vam svima da osigurac je bio,zamenio sam i sve je sada uredu,ponovo radi!!!! ali za ovo crevo interkulera jos ne znam sta je ,crevo je ok,a zbog cega slini na njemu ulje ne znam!!!
  8. ok hvala za crevo ,ali za upaljac ne mogu da naddjem taj pod forum...
  9. poz svima imam dva problemcica,ako je neko voljan da mi pomogne ,odnosno posavetuje:1).upaljac mi ne radi?,odnosno leziste gde upaljac ulazi? 2). slinavi mi ulje na crevu od interkulera do turbine,da lije to tako normalno,mislim ne steti autu da izvinjavam se zaboravio sam da vam kazem da je u pitanju stilo 1.9 jtd 115 ks.
  10. momci hvala vam na savetu na "pomoci" odradio sam dizne 1 i 2 sada je sve ok,drugi auto e u pitanju,bolje ide mirnije radi! bas sve kako trebapopricao sam sa majstorom koji mi je rekao da je vec neko skidao,ali da nije vratio nove delove nego iste (podloske). i reko mi je da je glava bombona da nije ostecena,bas kako treba! opet hvala za sve!!!! p.s-malo je skuplje kostalo ali.....pozzz
  11. da to je taj problem! nego jurim dobrog bositu da mi otkloni kvar,tako da ce valjda da se zadrzi samo na bakarnoj podlosci,da ne bude nesto vece nadam se! joj samo da docekam sutra da resim vec mi predstavlja nervozu!!!
  12. ok hvala drugari,videcu da resim sto pre pa vam se javljam! nadam se da je to,to i da ne kosta puno,kao sto kolega rece...
  13. a jel bi smeo da vozim tako? sta prouzrokuje taj kvar?
  14. ok martini,zato i pitam nadam se da si me svatio,bas se oseca duvanje u taktu rada motora? c c c c c ,a je ti je poznato oko nje u precniku par cm kao garez zalepljen na plastiku,preciznije deluje vizuelno kao smola dok se ne otkine i stavi u ruku a onda se pretvori u vidu garezi,prasine! odakle to oko dizne? p.s koliko moze da kosta orjentacijalno ovj kvar? hvala
  15. pozdrav ljudi.opet ja! jedno pitanje:" fiat stilo 1.9 jtd 115 ks kada skinem poklopac na motoru plasticni,na prvoj dizni do cepa za ulje pojavila se smesa kao topljena plastika ali nije,kao da zagrebes i uzmes u ruku ona se izmrvi u vidu uglja,kao garez hm,plasi me,a primetio sa da na toj dizni kada stavim ruku bije kompresija u taktu klipa c c c c c c c ne znam sta je to? , dok na ostale tri dizne sve ok nema toga. Zbog cega bije tu kmpresija? jel opasno? odakle taj "garez" koji se zalepio okolo! ako neko moze da me posavetuje! hvala!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...