Jump to content
FAS Goran

Ogi

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About Ogi

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd
  1. Evo linka http://www.fiatforum.com/attachment.php?attachmentid=88295&d=1300656419
  2. ugradio sam tablu od abartha ali kad hocu da je prilagodim sa dijagnostikom pojavi se neki error nesto kao sistem je ne podrzava. Zna li neko u cemu je problem?
  3. Resio sam problem skidanjem novije verzije softvera. Skinuo sam verziju 3.3 i sve sljaka.
  4. Uspesno sam ugradio tempomat po uputstvu sa pocetka teme ali ne mogu da upalim lampicu. Imam ELM 1.3 i registrovanu verziju FES2.6, uopste ne mogu da pristupim Can setup/proxialigment procedure. Zna li neko u cemu je problem?
  5. Da. Mali mokri lug, tacnije vrh ustanicke to jest kod okretnice tramvaja.
  6. Na prodaju ocuvane felne Stilo abarth 17˝ 4x98 sa gumama 215/45 R17. Sara na gumama je 4mm. Cena 250e. tel. 063/272768.
  7. Jeste ja sam sam montirao i farbao! evo mog broja pa nek me zove 063272768. pozdrav

  8. Pozdrav druze. Treba mi tvoja pomoc.Imam jednu potencijalnu musteriju iz Beograda pa ga zanima, posto je video tvoje spojlere na stilu, ko ti ih je montirao i da li bi taj isti mogao njemu da pomogne. Koliko se secam ti si nesto sam radio, pa ako imas vremena i volje mogao bi da stupis u kontakt sa njim i pomognes mu oko montaze, naravno nadoknada je stvar vaseg dogovora. Razmisli pa mi se javi.

  9. Mozes sve sam odraditi, ja sam sve sam uradio! Kupis smirglu razlicite finoce i naravno vodenu 2ooo, spric git, narucis bazu po uzorku, lak, i na kraju lepak za soferke sa prajmerom OBAVEZNO. Proces: 1. popravljenje neravnina i smirglanje, 2. nanosenje spric gita, 3. smirglanje vodenom, 4. farbanje bazom, 5. nanosenje laka, 6. lepljenje na auto ( ja sam ih stezao stolarskim stegama i podupirao letvicama u zid garaze).
  10. Konacno sam nasao malo vremena i zalepio pragove i kacketic! Nije lose ispalo evo slika!
  11. U pitanju je Stilo 1.9jtd 3v! Sa FiatECUScan-om citam ABS,Electric stering, Dashboard, Body i sve ostalo osim airbega. Izvinjavam se sto se nisam malo bolje upoznao sa materijom, ali dobro zato ste vi tu!
  12. I meni je stigao elm327 iz Hong Konga, uspesno sam ga prepravio i sve radi osim airbega. Nece da se poveze sa ecu-om od airbega! Kaze kao ˝ecu not reponding˝! Zna li neko u cemu je problem?
  13. stigao kit od Nemanje! Pragovi su bili sa par izbocina ali nista strasno, da se srediti! Sam sam ih ofarbao i sad cekaju moje slobodno vreme za montiranje! Kacim slike kad zavrsim! Sve pohvale za saradnju sa Nemanjom!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...