Jump to content
FAS Goran

panterone

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About panterone

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Novi Sad
  1. Stavio sam osigurac od 10 A i za sada radi sijalica bez problema. Valjda ce sve biti ok
  2. Pokusacu sutra da stavim osigurac od 10 A. Ako crkne lakse mi je njega da zamenim nego sijalicu.
  3. Pise da postoji, osigurac za uredjaj za podesavanje snopa svetlosi. Problem je sto sa video da su i leva kratka svetla vezana za isti taj osigurac F13. A sta ako stavim slabiji osigurac tipa od 10 Ampera? (pise da ide od 15 A)
  4. Da ozivim malo temu. Imao sam isti problem sa zujanjem obih motorica i resio sam ga tako sto sam isekao crnu zicu koja ide od motorica. Predpostavio sam da je ta od nekog napajanja. Motoric vise ne radi (ni ne zuji ) ali primetio sam da mi sijalice (H7) crkavaju na svaka 2-3 meseca. Pre nije bilo tako. Jel moguce da sijalice dobijaju jacu struju jer vise nema motorica i da zbog toga crkavaju? Sta ce se desiti ako izvadim osigurac od motorica, mislim da je F13? Jel postoji neka opasnost od pozara? Hvala
  5. Pozdrav dobri ljudi. Danas sam vozio mog stila i brisaci su normalno radili i u jednom trenutku ostali zablokirani na pola soferke.Zaustavio sam auto i vratio ih na svoje mesto, upalio auto kad ono samo vozacev brisac radi! Ovaj suvozacev ni da mrdne.Kada ga rukom pomeram deluje mi dosta labavo, ne pruza nikakav otpor dok ovaj levi sljaka normalno. U cemu moze biti problem i koje je resenje?Ja sam uvek za varijantu "uradi sam" pozdrav
  6. ^^^ Pozdrav, uspeo se da se konektujem na FTP server ali skida ocajnom brzinom od 0.5 kb/s.Ako mozes da okacis na rapidshare ili megaupload bilo bi sjajno. Hvala ti puno!
  7. Problem sa zaledjenim vratima tj. bravama sam imao prosle godine, kao i ove. Prskao sam svim i svacim unutra ali nije pomoglo, dok ga nisam odvezao kod majstora. Mora se skinuti tapacirung kao i sama kvaka da bi se pristupilo sajlama u vratima.Te sajle treba dobro osusiti i dobro namastiti i problem je resen. Ovo zadovoljstvo me je kostalo 3000 din (po vratima), zato sam odradio samo vozacevu stranu. Znaci problem je u sajlama i u njihovim buzirima! Tu dolazi do problema jer kad se sajla zaledi, ostaje fiksirana i nemoguce je povuci kvaku. Nadam se da sam nekome pomogao.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...