Jump to content
FAS Goran

KIZA73

Members
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

About KIZA73

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 07/04/1973

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    NBGD

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo Coupe 1.6 16v
  1. Meni se upalio "loose..." pre neko jutro, a zurio sam na posao. Iz ocaja sam raspalio rukom po kljucu (a gde se udar preneo, ne znam) i odmah je proradio... Tako da verovatno treba krenuti od same kontakt brave.
  2. I kod mene se cuje neko skripuckanje kao da imam pticice koje cvrkucu u trapu. Nema ga kad krenem i posle prve rupe pocne i izludi me skroz jer reaguje na svaku neravninu.. Pored toga se pojavilo neko cudno nepravilno klepetanje-klamparanje za koje se nadam da je u nekom od lonaca jer nimalo ne zvuci dobro. Ako neko ima slicne muke neka se javi.
  3. KIZA73

    P: Stilo 1.6 16v

    http://www.polovniautomobili.com/oglas3781355/fiat_stilo_16_16v/ 2500e za kesh.
  4. Na prodaju Fiat Stilo coupe: http://www.polovniautomobili.com/oglas3656154/fiat_stilo_16_16v/
  5. Pedja elektronicar, ranije je bio u Banatskoj u zemunu, a sada je na Altini. 063234320 ili 063263444
  6. Rece da resava u kompijuteru, a sad u kom ne znam. U onom u kom treba.
  7. Bio sam skoro kod jednog elektronicara i pita me onako jel me zeza ecu. Ja ga pitam na sta misli, a on kaze pa loose connection i tako to. A pa da , naravno i spomenem mu senzor airbaga. Epilog, senzor airbaga regulise u ecu, tako da je simulator proslost (40e), a sto se tice loose connection, jes da nije tema, ali i to resava reparacijom ecu-a (50e).
  8. Danas sam na stilu zamenio sve prednje pozicije belim led sijalicama i upalio mi je lampicu bulb failure. Valjda zbog toga?
  9. 10e ako hoces sam da je skines sa felne.
  10. Tri felne sa gumama. Dve su Goodyear 175/65/14 , 4x100 u dobrom stanju i dubokom sarom, oko 6mm ali je dot stariji 1003. Malo su porozne ivicne sare ali su jednako potrosene, mekane i nisu plasticne. jedna je goodyear 195/60/14, sluzila je kao rezrvna, stari DOT, a izgleda sasvim ok za rezervni tocak. Pasuju na opel i vw. Dobre su za po gradu, mogu jos dosta da predju. Moze zamena za dve fiatove 15' 4x98 sa zimskim gumama. 50e
  11. Ima li neka slika tog konektora da sredim. Nasao, to je onaj braon boje.
  12. Meni se taj smor ASR failure-loose conection prvi put upalio prosle zime kada sam presao preko udarne rupe. Zatim mi se letos upalio dva-tri puta ( negde sam procitao da se pregreva ECU, u sta smnjam )i mirovao je do pre par dana kada sam u Barajevu opet presao preko neke rupe. Zbog prikazivanja katanca na displeju, pretpostavljam da je neki problem u vezi ocitavanja kod kljuca. Naravno, auto samo vergla i nece da upali kao da sam gurnuo kljuc bez chipa. Problem resim tako sto skinem i vratim "-" klemu, a jednom mi je upalilo i tako sto sam kljucem zakljucao i otlkjucao vrata vozaca. Da je ECU, verovatno ne bi radilo upste jer kod elektronike ili radi ili ne. Mislim da je u pitanju neki kontakt, a koji sumnjam da ce se otkriti dok god stilo ne ode u istoriju...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...