Jump to content
FAS Goran

Mujo_Stilo

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

About Mujo_Stilo

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Subotica

Contact Methods

  • Skype
    davor.mulahasic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Alu felne 17-ke, kompletno reparirane i spremne za leto. Bile na FIAT STILU. Promer je 4x100 i ima prstene za Stila. Moze zamena za fabrice 17-ke za AUDI a4, ponude na mail ili SMS, MMS. Stavljam link zato sto sam izgubio nalog na photobucket. http://www.polovniautomobili.com/oglas4578528/felne_17-ke_4x100/
  2. Da vam ispricam i moje iskustvo sa lepljivim enterijerom. Jednom sam sredjivao enterijer i aj reko da ramutim onog AJAX-a za podove pa da prebrisem platike da mirisu. Uzeo sam magicnu i trljao po dugmicima za maglenke posto se samo to lepi kod mene i samo je spalo, bitno je da se trlja u jednom pravcu.
  3. Aktuelno, ostale samo prednje opruge. cena 35 eur, kao nove su.
  4. Aktuelno, Moze zamena za neke 16 ili 15 alu ili za 130 EUR.
  5. Creva su dobra, ne greje se ni jedan tocak. Vakum crevo sam pregledao i nigde nije osteceno, skinuo sam poklopac od vakum pume i pocelo je ulje motorno da curi, jel to normalno?
  6. Dragi forumasi, Od skoro (2 meseca) mi se manifestuje jedan problem na autu (Stilo 3V 1.9 JTD 2003.), naime kada duze drzim kocnicu u voznji tacnije kad se staje pred semafor, pred samo zaustavljanje auta meni otvrde papucica kocnice i kao da izgubim servo kocenja i nakon stajanja i pustanja papucice cuje se zvuk kao kada se aktivira ABS pa iskljuci ono kao sitno pucketanje. Nema problema kada brzo stisnem kocnicu onda ukopa i aktivira ABS redovno. Na tabli nista ne svetli, ulja ima na MAX, novi prednji diskovi i plocice, zadnji diskovi obradjeni i nove pakne stavljene. Da li se nekom to desavalo?
  7. imam ja druze 3 takve, ali nisu nesto ocuvane. Ako hoces pusti mi mail na PM pa cu ti poslati slike pa ti proberi koju hoces.
  8. Od skoro sam kupio Lancia Phedra 2005 god 2.2 HDI u fulu. da li neko zna nesto bolje da mi kaze oko ovog auta? Prvensteno mi treba uputstvo na eng i cd da mogu da instaliram engleski u komp lancie (posto mi trazi CD kad hocu da promenim jezik) ili kako to ide? I zeleo bih da iskljucim dneva svetla kao i folow me funkciju, i primetio sam da kad sam u gradu po noci ne mogu ni da sviram ni da ablendujem, jel to zbog tog senzora za svetla ili je neki bug?
  9. za korisnike foruma cena je 160 EUR!!!
  10. Izvinjavam se. Cena je 180 EUR
  11. Alufelne 17 inci, 7 jota je sirina. Bile na FIAT STILO. Pasu na sve aute koji imaju promer rupa 4x100 ili 4x98. Centralna rupa je mislim 59, na STILU su bile sa prstenovima. Malo su rubovi ocesani, ali nista strasno. GARANTUJEM da su felne prave a moze i pregled kod bilo kog vulkanizera. Mogucnost dostave na potezu SU-BG. Za sve informacije moze na e-mail, mobil. 063296566 Davor
  12. Meni se to isto desavalo, i ustanovio sam da je donja vodjica zaribala pa su se klesta zaglavljivala i cak krivila (polozaj se menjao ne srazmerno gornjoj i donjoj vodjici), razradio sam vodice obe i sad obe klize ko lude, e sad posto su mi se na tom tocku "krivila" klesta onda su i plocice ukrivo potrosene i nakon vracanja svega u normalu plocice nisu lepo lezale pa sam morao krajeve da im malo skinem turpijom da ne bi kacile od centralnu ivicu diska. I sve je to tako lepo radilo dok se nije opet kroz 2 nedelje pocelo cuti i grejati i onda sam opet sve skinuo i sasvim slucajno kako su mi ruke bile prasnjave od one kocione prasine sam naneo taj prah na plocice i kasnije kada sam probao da kocim lepo je kocilo ali je i dalje blokiralo tj onako kacilo je, i skinem procice i pogledam da je samo na delu blize centru bila ta prasina skinuta, malo sam smrglom skinuo taj deo i sad sve sljaka lepo. I disk je malo ispupcen na toj strani pa sad lepse naleze i ne kaci, moguce da se on od pregrevanja malo iskrivio ali ne toliko da bi tresao volan kad kocim. Meni je pre toliko grejalo da mi je mast iscurela iz novog lezaja . Uglavnom ovo je samo privremeno resenje, jos cu malo da teram tako pa cu na zimu nove diskove i nove plocice pred tehnicki da bude sve lepo i spremno za sneg

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...