Jump to content
FAS Goran

Zvukoljub

Members
  • Content Count

    938
  • Joined

  • Last visited

About Zvukoljub

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 09/02/1975

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    bgd
  • Interests
    High Fidelity

Previous Fields

  • Garage
    2015 Ford C-Max EcoBoost; 2009 Hyundai i20

Recent Profile Visitors

15776 profile views
  1. Kumho Solus KH17, bile prva ugradnja na Hyundaiju i20 iz 2009. Ne tresu i ne pokazuju bilo kakve anomalije u vožnji, nijedna nije krpljena. Prednji par je malo više istrošen, što se vidi na slikama. DOT 1609. Cena 50 €. Samo lično preuzimanje u bgd. Kontakt na pp.
  2. Odličan 5 za prodavca i saradnju
  3. Suzu treba porediti sa Tipom, a boga mi Tipa ima vise u zadnje vreme na ulicama nego Suza, a Askone i Regate ne vidjam odavno, doduse ima jedna Regata kod mene u kraju. Danas bar nije teško ustanoviti vremenski period u kojem se neki model proizvodio. Suza (Kadett E) je bila pola generacije nakon Ritma i pola generacije pre Tipa. Od toga, s Ritmom se tržišno preklapala četiri godine, a s Tipom tri. Zbog čega bi onda trebalo porediti Suzu s Tipom, a ne s Ritmom?
  4. A da ne počinjemo o tome gde je Fiat bio pre 30 godina. Kad si poslednji put video neku Suzu ili Askonu, a kad Ritma ili Regatu?
  5. Super ti je Astra. Pusti ove što su jednom imali jedan loš primerak neke marke, pa na osnovu njega doneli ingeniozni apsolutni zaključak o celoj kompaniji. Uostalom, znam više takvih slučajeva i sa Fiatom. I treće, ovo je Fiat-Lancia forum na kojem moderatori voze Audije, Suzukije, Alfe itd, pa biće uskoro i neki s Opelom.
  6. Ja sam do sada između ET i CE5 ustanovio samo da ovaj prvi ima za nijansu topliju paru i manje vazduha, ali su to zaista minimalne, gotovo zanemarljive razlike, pa ih u suštini smatram istim u pogledu ugođaja. Naravno, ostaje da ET tankuje skoro duplo više tečnosti i može se potpuno rasklopiti, a i jedan i drugi do danas daju potpuno konstantne performanse, bez curenja na bilo koju stranu, zagorevanja i sl. Razliku, tj. poboljšanje u odnosu na dobar BCC ne znam, jer se moje iskustvo s BCC svodi na jedan felerični eVod. Ali, s obzirom na to da Protank Mini 2 košta celih 1.000 din. na FT, siguran sam da će mi i on doći u posed pre ili kasnije, pa će vidimo.
  7. Podstaknut fantastičnim iskustvom s CE5 BDC, danas sam uzeo i ET BDC. Rano je za ozbiljnije utiske, ali čini mi se da daje za dlaku topliju paru nego CE5 (i dalje daleko ispod CC, što meni odgovara). Zatim, tankuje 3 ml što je meni dosta za ceo dan i ceo se rasklapa = lakše čišćenje. @Chikavilli, to za eVod je sada i meni jasno, pogotovo što sam tek kasnije izvalio da na mom kliru nema nikakvih oznaka, tako da je sasvim moguće da su mi uvalili neki fake u eliquidu. Danak neiskustvu, jbg.
  8. Meni ovaj novi Focus ružan, a i stari ružan. Mk1 i dalje najlepši. Kod skoro svih proizvođača, svaki noviji model samo da je što agresivniji i nadrkaniji, a čiste linije i eleganci su zaboravljene kategorije.
  9. To ne znači da je Stilo bolji od 147, već je pokazatelj našeg očajnog standarda
  10. Nemam pojma kako se čiste, a kako je krenulo ne planiram ni da saznam. Radije ću da stavljam novi grejač na 15-20 dana, jer će po svemu sudeći bez problema da guraju toliko bez ikakvog održavanja i pada performansi. Nešto su skuplje glave nego za eVod/CC, 1500 din/5 kom (na čajniz sajtovima naravno jeftinije). A sad videh i da nije baš tako nova stvar taj CE5, nego sam ja vrlo agilan u praćenju tih stvari... ebiga
  11. Meni je CC prevruć, koristim ga samo povremeno. Istina je da se eVod glave lako čiste i dry-burnuju, ali meni je taj eVod klir curio na sve strane, gubio performanse užasno brzo itd. Možda je trebalo da ga reklamiram, ne znam. S druge strane, na CE5 nakon 10 dana svakodnevne intenzivne upotrebe nema nikakve potrebe za čišćenjem grejača ili bilo čega drugog i to me je oduševilo. Koliko sam shvatio u pitanju je relativno nova džidža, ima dupli grejač, a vidim da postoji i malo jači model sa 2,2 ml tankom.
  12. Par meseci sam se nakanjivao da kupim PT ili PT Mini, ali sam bio skeptičan zbog očajnog iskustva s eVod-om, koji koristi iste grejače. Skoro slučajno uzmem Vapeonly CE5 i oduševim se. Solidna količina srednje toplog dima (stvar ukusa, meni taman po meri) i, još bitnije, apsolutno konstantne performanse i praktično bez curenja nakon 10-ak dana intenzivne upotrebe. Održavanje takođe minimalno, da ne kažem nepostojeće. Jel još neko probao CE5, da proverim jel stvarno toliko dobar ili sam se ja nešto gadno istripovao? Slažem se za Mental tečnosti, odlične su.
  13. Jebeš rezervoare, frižideri su bili prazni
  14. Ma kaldrma je ok, ja ponegde imam utisak kao da vozim niz stepenice (isključenje kod sava centra i sl).

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...