Jump to content
FAS Goran

Phikret

Members
  • Content Count

    396
  • Joined

  • Last visited

About Phikret

  • Rank
    Regolari

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/68111-moj-fiat-stilo-19-jtd-115ks-sw-verde-cristallo-vr-745/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Pazar - Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo SW, 1.9 jtd 115ks

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Prodajem ja svoj. Cujemo se za dogovor.
  2. Hvala na informaciji. Jos kad bih nasao da ga kupim. BIo u Kit komercu, kazu moraju da provere sa dobavljacem pa da mi jave. Moram do otpada nekog, ne gine mi to. Sta ima od Fiat otpada na Novom Beogradu ili preko novog mosta (Cukarica, Vidikovac, Rakovica, Zarkovo, Banovo brdo)?
  3. Pozdrav, od juce nastade problem sa rashladnom tecnoscu. Nikad nije gubio mililitar iste, ali od juce problem. I to ocigledan. Na crevu koje (cini mi se) ide iz izduvne grane ka kabini, na delu gde se dva creva paralelno dodiruju i gde na gornjem crevu ima neki ventil voda ide skoro kao gejzer. Ispraznio bocu za cas. Evo slika i video snimka. Da napomenem kad sam podigao haubu da vidim zasto je zabario primetio sam da na tom mestu ima neki čep koji je labav i oko koga izlazi tecnost. Samo sto sam ga prstom takao ispade i ode u negde u motorni prostor. Da li je to neki sigurnosni vetnil, ili cesmica ili nesto trece? Da li to moze da se zameni ili ide celo crevo? Planiram do majstora ali ne mogu danas ali me interesuje sta je. Evo i link do videa na youtube-u: https://www.youtube.com/embed/LVnxYlMHII4
  4. Kupujem spojler prednjeg branika za Fiat Stilo SW. To je tanki plastični crni spojler koji ide ispod prednjeg branika.
  5. Potrebna mi je neoštećena šoferka, po mogućstvu bez tačkica i što manje izgrebana brisačima. Bez retrovizora. Ponude možete slati ovde ili kroz privatne poruke.
  6. Hvala Djomla. Evo poslao sam mu zahtev i poruku.
  7. Iskljucivo kasetas sa ispravnim FM prijemnikom i citacem kasete.
  8. Preuzeo auto. Sve je sada u redu. Ostao sam duzan jednu informaciju ljudima koji prate. Set kvacila koji sam pominjao da je zamenjen a nije upisan u servisnu knjizicu nije menjan kod Gorana, kako se moglo zakljuciti iz moje recenice. Samo da se zna da sa Goranom i njegovim serviserima nisam imao losih iskustava NI JEDNOM do sada. Pozdrav za Gorana!
  9. Hvala Gorane, docicu danas oko 14h. Pozdrav
  10. Pozdrav Gorane, set kvacila sam zamenio pre 10000 (po mojoj proceni, jer nije upisano u servisnu), medjutim tada nije zamenjen potisni lezaj. Zadnjih dve nedelje kvacilo hvata na par milimitara od poda (bukvalno) i kad je hladno, jedva da moze da se promeni brzina. Kada mogu da vam dovezem auto u toku ove nedelje? Odgovaralo bi mi ako bih mogao izmedju 12h i 14h radnim danom jer bi me kolega s posla u pauzi pratio do vas da bih mogao sa njim da se vratim? Takodje me interesuje koliko kosta da se centrala daljinskog zakljucavanja poveze na kljuc (nemam kood karticu) jer je odjednom izgubio vezu (baterija nije jer sam proveravao)? Hvala na odgovorima unapred.
  11. Ta deonica je duga oko 44km, ali pretpostavljam da je ovo postavljeno samo okvirno i koliko znam tu deonicu nisu precizno izmerili za te potrebe jer je nemoguce primeniti zato sto postoji samo jedna rampa. Edit. Sad vidim da po portalima pise da je ipak 40km (nesto malo jace). U tom slucaju su dali malo tolerancije. Jer ako budes vozio na celoj deonici 120km/h, znaci da si prekoracio u tunelima (80km/h) i na deonicama gde je 100km/h, a nisi kaznjen :D.
  12. Vec je neko postavljao pitanje ali nije odgovoreno, pa rekoh mozda je neko u medjuvremenu stekao iskustvo da odgovori. Interesuje me da li je moguce ugraditi komplet sedista iz Stila SW dynamic (zadnja se pomeraju napred-nazad) u Stila SW active? Znam da bi plastika gepeka morala da se zameni takodje kako bi se napravio "put" zadnjim sedistima. Osim toga, ima li jos nekih izmena? Na activ sedistima, naravno, ne postoji nikakava šina, pa pretpostavljam da bi morala i ona da se ugradi.
  13. A ona na raskrsnici Jurija Gagarina i Antifasisticke borbe (kod buvljaka), iz pravca Jurija Gagarina ka Mostu na Adi? Koliko znam - samo brzinu. Da nema kakvih promena, posto sam prosao na žuto
  14. @kemba Pozdrav, meni treba par stvari: osvetljenje zadnje tablice - celo kuciste sa ispravnim plocicama naslon za ruku spojler ispod prednjeg branika plasticni tapacir petih vrata motori farova Karavan jtd 115ks

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...