Jump to content
FAS Goran

marence90

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

  1. pozz ima jedan problem sa fiat grande punto 1.4/16v 97 hp 5 vrata .Kad dam kontak na bravi pocne da mi radi zadnji brisac i kad odradi nestane na pocetno mesto nego se zaustavi na pola stakla onda skinem sa kontakta dam ponovo kontakt brisac ponovo se ssm ukljuci i vrati na pocetnu poziciju i radi posle na rucici kad ukljucis I svaki put kad kad dam kontakt pocne da radi sam zadnji brisac ,inace to mi se pocelo da mi se desava od juce kad sam bio na poslu seo da upalim kola i poce da radi sam brisac kad se da kontakt na bravi.
  2. Pozz Imam FIAT TEMPRU 1998 god .1.6 8v karburator kad u toku voznje pustim papucicu za gasa pocne da puca na auspuhu
  3. Hvala na odgovorima nasao sam kvar crko mi diodni most na altenatoru
  4. Pre neku noc kad sam se vracao iz grada kuci na raskrsnici mi se ugase kola upalim ih na prvi kljuc kad sam stigo kuci ugasim kola izvadim kljuc iz brave i ostane da mi svetli sijalica za akumulator kad gurnem kljuc u bravu i dam kontakt lampica se ugasi i sija samo lampica za ulje .Upitanju je Fiat Tempra karavan 1.6 karburator 1998 godiste
  5. Hvala na odgovoru Prvo cu da zamenim filter za plin posto to nikad nije menjano od kad sam kupio kola.
  6. Imam Temru 1.6 SW 98 godiste verzija sa karburatorom do skoro mi je ler bio na 1000 obrtaja na plinu sad u zadnje vreme ler mu j ide od 750 do 900 obrtaja na plinu plinski uredjaj je BRC .Promenio sam sve pumpe u gradu misleci da je los gas ali je uvek isto pokazuje .
  7. Da li neko zna kako da uradim TUNING na Digipleksu 2 MED 474M?
  8. DA li neko zna gde mogu da nabavim Digiplex2 za Fiat Tempru 1.6 98 god. Model paljenja je MED433n

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...