Jump to content
FAS Goran

xerxes

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Godina je, naravno, 1998.... typing error! Uradjene su servisne zamene - svecice, itd, pretpostavljam da su odgovarajuce oznake i toplotna vrednost pre servisa sam prijavio majstoru isti problem, koji je ostao i posle servisa...
  2. Imam Fiat Bravo 1.4 SX, proizveden 1988. Motor startuje uglavnom OK i radi dobro u pocetku. Posle nekog vremena, u toku voznje, naglo pocinje da "trza", jako se smanji snaga motora, Motor se ponasa kao da ce se ugasiti, sve u svemu, vrlo neprijatan dozivljaj pri voznji. Pri tom, cini mi se, nisam 100% siguran, pocinje i da smrdi izduvni sadrzaj. Ovo trzanje se ublazava kada prebacim u visi stepen prenosa, pa vozim na manjem br.obrtaja. Kada stanem i auto je na leru, motor radi neravnomerno, "brekce", itd. Desava se i da, posle nekog vremena u voznji, motor se vrati u normalan rezim, mada sa smanjenom snagom. Kada se motor ugasi i ostavi neko vreme, pri novom startu uglavnom se vrati "na staro", radi OK. Sve ovo se javlja vrlo cesto, ali ne uvek, i pri kratkim voznjama izostaje. Pretpostavljam da je nesto od senzora, ili lambda sonda, ali sta? Na obrtomeru se ne vidi nista indikativno. Sta bi moglo biti u pitanju? Hva na sugestijama.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...