Jump to content
FAS Goran

Dejo_Joe

Members
  • Content Count

    93
  • Joined

  • Last visited

  1. Prodajem Nokiu C2-01 sive boje,karakteristike proguglajte malo,super mali telefon,3.15 mp kamera, 3G,i ostalo,Nov neotpakovan i nekoristen, Cena 80e
  2. Prodajem nokiu 6700s, 5mp ,stara godinu i po....u odlicnom stanju, sve ispravno, nikad kvara nije imala, stvarno super telefon. Aj cena po dogovoru, a inace 80e pa ko sta ponudi.
  3. Aktuelno, jeftino a dobro, skoro pa dzabe ko se javi
  4. Ivane,uze mi rec iz usta,i mene zanima kakva je situacija za nalepnioce SRB,da li vaze sa tablica il mora da se lepi...inace nisam p[ristalica lepljenja pa bih izbega to,a u nedelju putujem u hrvatsku na more pa da me ne zezaju na granici i uopste policajci...?
  5. Letnje- Bridgestone 215-60 r 17 dot 0308 sad skinute sa auta,u dosta dobrom stanju,garancija na predjenu kilometrazu a to je 60,000km sa njima,skinute sa 4x4 auta,nije proklizivano sa njima zbog abs i esp-a i tako to slicno,vredi ih uzeti. Cena: ne znam, dzabe ih ne dam, a necu ni da se obogatim na njima. zainteresovani nek se jave u privatne poruke il ovde oko detalja ,tel necu davati dok se ne vratim sa mora zbog rominga, do 1.08 samo pm.
  6. Aj moje iskustvo da podelim....naime na mom puntu 1.2 16v 2001god koji nema alarm al ima daljinsko,na kljucu nema dugme,tj otpalo,takog sam ga vozio i otkljucavao sa teskom mukom jer sam uvek na to mesto dugmeta vezivao selotepom neke papire i ostalo,i resim ovih dana posle 2.5god muke da kupim kljuc,nadjoh na internetu,lik prodaje za 1.000 din,donese ga,uverih se da kljuc ima taster i brze bolje kod kljucara da ga nareze i prebaci elektroniku,kad kaze on dodji za pola sata i gotovo,elem 1.500din ponesi.Vratih se ja,kad on kaze kazi dragicka,mi narezali i videli da ne valja jer je kljuc deblji za nijansu i ne moze da se ugura u bravu,izidjemo mi do kola i kad ono stvarno,nemoze...ja popi....deo.u gubitku 2500din...i sta cu,kaze mi on,sto nisi rekao napravio bih ti ja to dugme,pa reko bio sam pre pola godine pola Subotice obisao i svi me uveravali da se samo dugme ne moze promenuti,ma kaze on ja cu da ti sredim,Tako i bi,resi on meni dugme,a lik od koga sam kupio kljuc izasao u susret i preuzeo taj ljuc iako je narezan,fala mu na tome.Tako da ubuduce,proverite dimenzije kljuca obavezno,ovaj je eto bio dewblji za 1.5mm.mozda sma nekom i od pomoci u minusu sam 1.500 al barem stari kljuc osposobljen
  7. Istu sam boljku imao i ja na mom 16v, naime to prodavci rade,iskljuce tu lampicu kako bi prodali pricu kupcu kao ako ne radi ta lampica dok je motor upaljen onda je sa motorom sve uredu i nema gresaka pa onaj ko se malo ne razume poslusace ga i nece ni terati na dijagnostiku kao ja,pa sam tek kad sam ukljucio lampicu video da je imao gresaka.Problem je lako resiti,odvrnes tamo centralu kod sata,brzinomera,to je par imbus kljuceva.vadi se ta stampana ploca,i lepo se vidi,u glavnom majstori to samo odleme,a ostave malu diodu tamo,tako da ako imas srece samo treba zalemiti,pa ces da vidis kako ce da svetli
  8. zdravo , mogu li obe maglenke da se nadju????

  9. Ja bih uzeo umesto sijalice za maglenku u Puntu,mislim da je H nek me neko ispravi ako gresim,i da roknem ovaku led sijalicu i ukljucujem je po danu,jer ove NIGHT BREJKERSE niko nakupovati,a obicne sijalice su NJESRA...ocel prijavljivati gresku na kontrolnoj tabli ako stavim led sijalicu umesto obicne ?
  10. A da li ce ta LED sijalica koju bi ugradjivali umesto sijalice za maglenku prijavljivala gresku onu na instrument tabli?I koja bi Led sijalica mogla ic umesto te pa da palim Tu LED sijalicu za dnevna svetla...ajd nek neko okaci sliku te led sijalice ako moze. Ja bi da ugradim u vec postojece mesto i palim je kao maglenka ali za dnevno svetlo,jedino ne znam kako bi se ponasala u situaciji kada je magla i kada bi trebalo upaliti oboreno i maglenku sa tom "LEDICOM"...el ima neko iskustva?
  11. Da li ima neko resenje samo za dugme koje mi je ispalo i nema ga vise,da li moze nekako i neko da mi dugme nabavi,pa da ga ja zalepim.Dugme se polomilo tako da se jedva moze otkljucati noktom.
  12. Lose sam mislio,pardon,mislio sam da su 14-ice...nisi naglasio,ja brzo citao a nisam gledao u pasulj posle koje su

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...