Jump to content
FAS Goran

Visconti

Members
  • Content Count

    279
  • Joined

  • Last visited

About Visconti

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 07/18/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    KOTOR

Previous Fields

  • Garage
    GTV 2.0, Lancia y 1.2

Recent Profile Visitors

5370 profile views
  1. Vrhunski objasnjeno, detaljno I iznad svega korisno za sve clanove koji ce ubuduce montirati aftermarket daljinsko zakljucavanje ! Hvala jos jednom !
  2. Lazare, molim te ako mozes da napises kako si spajao zice za otkljucavanje,zakljucavanje? Da li si koristio negative trigger opciju ( pretpostavljam da jesi ) i da li si spajao tamo kod prekidaca u vratima za otklj/ zaklj? Unaprijed hvala
  3. Kao sto kaze naslov, prodajem kompletan sklop zadnjeg brisača (motor, ruka za metlicu). Telefon +38269452907 Email sille@t-com.me
  4. Link za servisno uputstvo koji radi: http://dl.dropboxusercontent.com/u/2719808/Manuale%20Officina%20Lancia%20Y.pdf desni klik - save link as..
  5. da, dobro bi izgledalo ali onda ostaje rupa tamo gde je sad pioneer (tamo gdje je bio fabricki changer ) a nemam ni onaj adapter koji se stavlja gore kad je aftermarket HU. Inace sa panel filterom masina pocinje da rezi od 3000 obrtaja a malo bolje poteze iz nizih obrtaja trecom i to je otprilike to sto se utisaka sa kn filterom tice. Vjerovatno bi bilo isto da sam stavio cist papirni ali eto propaganda je cudo
  6. Pazi, mislim da opruge nijesu toliko nize kolko su tvrdje, a sto se tice amortizera njih neki proizvodjaci listaju da su isti za sve modele, a neki (monroe) imaju poseban model za Sporting...ali mislim da bi ti to bilo ok, tj. ja bih to stavio bez problema na fabricke amorte.
  7. Evo jedna slicica da se malo osvjezi tema: A posle citanja ovog teksta na fiatforumu, znam da se radi o drugom vozilu ali motor je slican samo veca zapremina: http://www.fiatforum...ad-results.html Naruceno je i montirano ovo: Engine bay je dobio tu cuvenu naljepnicu koja sama po sebi donosi porast snage motora i naravno osim nje ne vidi se nikakva druga modiikacija, filter lego u airbox kao saliven
  8. Postoji realna sansa , jer pri skidanju remenice radilice zna ovaj gore pomenuti klin da pukne, cesto je sraf koji drzi remenicu manijakalno pritegnut pa pri njegovom skidanju zna klin da se osteti i poslije je vracas u pogresan polozaj. Trebalo bi da je rjesiv problem, ali cekajmo savjet nekog od ljudi koji su profesionalci.
  9. Ja sam napisao, nijesam mislio nikog da diskreditujem, znam da ima postenih i neovlascenih koji garantuju za svoj rad, ali govorim iz iskustva sa servisima ovdje u CG gdje garancija vazi dok ne izadjete iz garaze sa autom, naravno da je kod vas situacija drugacija. Sto se tice konkretnog problema, mislim da nestrucnu ugradnju mozemo eliminsati, jer kaze covjek da je presao 10000km posle servisa. Prije ce biti da je los kvalitet djelova, konkretno spaner/vodena pumpa .
  10. Pretpostavljao sam da bi ti se to moglo desiti, ne daj se, ovlasceni servis mora garantovati za svoj rad i ugradjenje djelove, naravno ako su oni tj. njihov rad uzrokovao kvar..
  11. Napisi molim te kad saznas tacno sta je bilo, zanima nas a i koristice nekom ko sutra ne daj Boze bude imao slican problem.
  12. Moguce da je prezupcio - meni lici po simptomima na to.
  13. Dr. Tuborg extra su mu legle ove felne sa stare Alfe, reci mi samo jesi li srafove ostavio iste kao sto su bili na celicnim ili su morali srafovi za alufelne..?
  14. Na italijanskom je, ali nadam se da ce biti od pomoci!
  15. Pozdrav Zdravko! Posjedujem isto vozilo kao i ti nadam se da cu ti mci pomoci. Ako hoces okacicu ti semu ako jos nijesi rijesio problem? mali off: da ne znas na kojim frekvencijama se moze slusati neki program sa nasih prostora, mislim na mf/ hf trebalo bi mi kad sam na brodu?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...