Jump to content
FAS Goran

Filke

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Filke

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday June 12

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  1. Dule 021 i ostali drugari da li znate gde ima da se kupe kod nas žuti Abarth pragovi (skirts) i zadnji spojler-kačketič za Seicenta?
  2. A kolika je to potrošnja Seicenta po gradu i na otvorenom putu? Negde sam nalazio farbičke podatke da Seicento ima veću potrošnju nego Punto 1.2 60ks iako je lakši nekih 100-inak kilograma.
  3. Ok, hvala drugaru na odgovorima. Meni se autić svideo zbog svojih dimenzija podseća me na fiću samo sa fensi opremom.Mada to i jeste kao neki naslednik fićka... Znači taj 1.1 54ks motor je ubica.To mi je trebalo da čujem,jer teško može da se nađe išta ispod 150-200k km pravih,pa reko ako je motor bulja pa mora da se uloži u njega još brdo love,generalka i slično onda su to ćorava posla. Mada cena mu i nije nešto puno niža od Punta iako je punto dosta ozbiljniji auto,ali džaba kad mi se ovaj više sviđa pogotovo Sporting varijanta. Ne znam koju varijantu Sportinga imaš, ali žuti sa Abart logom je vrh! Samo takvi primerci teško da mogu da se nađu ispod 3k evra, a da su očuvani i sa klimom. Ako imaš još nešto interesantno u vezi auta da mi kažeš samo napred,slušam!
  4. Zdravo svima, Već neko vreme razmišljam o ovom mališanu (Seicento Sporting).Za razliku od osnovnog modela ima 1.1 MPI motor 54ks i malo "našminkan" enterijer/eksterijer. E sad ono što mene zanima su utisci iz prve ruke, dakle šta kažu oni koji voze isti. Dakle, 1.Kako se ponaša na putu,pogotovo na otvorenom,obzirom da ima smao 54ks,ali i malu masu trebalo bi solidno da ide? 2.Da li postoje određeni kvarovi koji su učestali za ovaj model? 3.KOliko su skuplji delovi/održavanje u odnosu na Punta? 4.Obzirom da je većina primerak prešla između 100-150 000 km,a i više da li ste imali nekih većih problema sema klasika zamena kaiševa,kvačila,diskova,ne daj bože generalka i slično?
  5. Veliki pozdrav svima, Ivan iz Beograda po zanimanju student. Trenutno vozikam fićka iz '85. Planiram da u skorije vreme pazarim nekog malo novijeg FIAT-a. Veliki pozdrav

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...