Jump to content
FAS Goran

nemanja.zivic

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

About nemanja.zivic

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 01/22/1976

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.8

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ...ne radi mi displej..sinoc vozio auto i bilo sve u redu jutros ga upalim ali displej prazan(tamo gde je kilometraza,datum,potrosnja) da li je neko imao slican problem. Unapred hvala
  2. Ok ljudi,hvala puno na savetima.od petka polako krecem!!
  3. Znaci komplet struja..pa da krenem polako valjda cu do zime da odradim sve!!
  4. Pa sumnjao sam na tako nesto,svecice planiram da menjam..a koliko te izasao remont?
  5. Od kada je pocelo malo hladnije vreme zeza me paljenje,naime posle dan-dva nevoznje krenem da upalim auto..vergla dva-tri puta i onda upali ali tada krene da stuca,trza..kao da radi na tri klipa i samo sto se ne ugasi..to traje jedno 10 sekundi i posle proradi normalno.Verujem da je problem do struje(akumulator,kablovi ili svecice) ali posto nemam "vremena" da promenim to sve odjednom moracu parcijalno..sta vi savetujete??
  6. Istu pricu sam ja imao sa zadnjim levim migavcem...cuvena poruka Bulb Failure ..kupavao sijalice i na kraju provalio da jedna buksna na konektoru ima los kontakt..jbg samo strpljenja Fiat je to!!!!
  7. Meni posle resetovanja Trip A i Trib B...pokazuje prosecnu 7,6l sto je i moguce cinculiram ga kao penzos..mada malo sam putovao preko vikenda i prijatno sam iznenadjen potrosnjom na otvorenom put..u petoj bzina 90-100km/h nije prelazio 6-6,5l.
  8. Koliko duboko?? ..salim se..videcu da li imam neki cevasti od 20 cm...to me interesovalo oko tih osiguraca.
  9. Htedoh da vidim u kakvom su mi stanju svecice skinem onu plastiku kada tamo one budze..elem kako se i sta skida da ne sj.... nesto i treba li tu neki specijalan alat?
  10. Glas za servis u Novom Milosevu mom kumu su radili turbinu na Vektri B pre tri godine i covek je prezadovoljan..ja sam doterao auto tada iz N.Miloseva isao je kao blesav..po meni uvek je bolje reparirati u dobrom servisu i imati garanciju nego uzimati nesto polovno.
  11. mikisxy za ovo sam te pitao..kako se on skida,gledao sam ima podloska i dve srafa dole ali ima i dva manja gora,sta se tu skida??
  12. Kod mene izgleda voznja nema mnogo uticija ili ga kidao ili vozio 60 ne pada sa 13,2l...morace da padne jedno ciscenje dizni!!
  13. Taj fazon malopre se spustam niz Francusku u leru i on pokazuje 5l potrosnju ipak je pun tank merodavan..a kolika je tebi prosecna potrosnja s obzirom da je isto 1.8?
  14. Ma razumem ja to,prosecna je 13l doduse ja 99% voznje obavim po gradu...ali me ovo buni da u trcoj na pola gasa srce toliko shvatam da ima 133ks i da ne moze potrosnja da bude ispod 10-12l..jbt vozio sam trojku GTI 150 konja bas ga gazio ali nije prelazio 13.
  15. Prvo treba u MODU-u da se aktivira Ci pa tek onda reaguje na TRIP dugmetu...mada mi ocitava neke abnomralne cifre..kada krecem trosi 25l..u trecoj(50km/h) ispada da trosi 13/14l..jel to neka zajenbancija ili stvarno sisa toliko??

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...