Jump to content
FAS Goran

Niksha

Members
  • Content Count

    345
  • Joined

  • Last visited

About Niksha

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hvala puno Nenade! Ne brini, u pravim je rukama, bice pazen i mazen, zasluzuje to!
  2. Nisam konkretno za ova 2, ali za jedan prethodni jesam i cini mi se da je jedan clan foruma kupio neki Bravo od ovog prodavca.
  3. Upozoravam ljude koji gledaju da kupe aute marke Fiat/Lancia na ovog prodavca. Ako ga neko kojim slucajem zna licno, slobodno neka mu prenese moj pozdrav. Neka ljudi znaju i neka se klone njega jer prodaje podmladjivana kola koja dobije za jako malo para, carini (a posto tamo radi sumnjam da je za njega neka cifra) i prodaje za cinilo bi se malo para, ali opet dobro zaradi. Evo primera trenutna 2 auta koja prodaje na sajtu polovniautomobili.com Fiat Bravo http://www.polovniautomobili.com/oglas1617183/fiat_bravo_19_jtd_klima Fiat Brava http://www.polovniautomobili.com/oglas1617129/fiat_brava_19_jtd_klima Koga ne mrzi neka mu sibne poruku ili ga okrene da dobije broj sasije od njega za jedan ili oba auta pa nek' proveri preko eper-a, videce o cemu se radi.
  4. Lep Bravo! Cuvaj ga i nemoj da prodajes kao sto sam ja moj, jer je stvarno kvalitetan auto, i to sam tek shvatio kad sam video sta sam prodao. Od benzinaca to je najbolji motor i mene nikad nije ostavio za 22000km (doduse ja sam imao onaj sa metalnom usisnom granom). I ako ti se ikad smuci da ga vozis, provozaj neki drugi auto od nekog drugara npr i shvatices da je Bravo super autic.
  5. Sto se tice limarije pogledaj sajtne, narocito nazad kod zadnjeg tocka, u onu plastiku u obliku trougla se skuplja blato/so/prljavstina pa kroz otvore za zabice te plastike udje unutra u sajtnu pa pocne da truli. Ostatak limarije na tim autima je sasvim zadovoljavajuci.
  6. Ako se cuje iz gornjeg dela jedino sto mi pada na pamet su hidropodizaci ventila? Mislim da jos uvek nisam video neki matoriji motor kome se to ne cuje, narocito kad je hladan i kad je ulje u motoru gusto dok se ne ugreje.
  7. @Zoranic mne Tvoje vidjenje situacije je skroz 'objektivno'. Ja sam sa tog "smesnog" 1.6 16v presao na 1.9JTD 85kW i uskoro se opet vracam na 1.6 16v. Meni je moj auto najbolji kao sto je i tebi tvoj, ali ne solim pamet ljudima kako je benzinac najbolji. I jos jednom ako cemo da merimo kome je veci - turbo benzin vs turbo dizel, odnosno, atmo benzin vs atmo dizel. Dalja rasprava nema poentu.
  8. Oko 4000din je termostat. Sto pre zamenis bice bolje jer motoru ne prija da se vozi non-stop hladan i ti ces imati grejanje u kabini
  9. Kako moze da duva zbog bregaste? @Tox Kao sto Jevta rece, u najgorem slucaju lezajevi radilice, ne znam puno o tim 1.8 motorima i kako su se oni pokazali. Kad si menjao kaiseve i spaner?
  10. DA!!! I da se juri i sa turbo benzincima!!! Ja znam da se na dizel ore, a ne da se juri za benzincima
  11. @Zoranic MNE Jel JTD pravljen da se sa njima ide na trke?
  12. 1.2 daleko jeftiniji za odrzavanje, manje kosta registracija i malo manje trosi od 1.6. Oba motora su dobra, i jedini su kvalitetni benzinci u Bravo-u, a 1.6 16v je prava mera za 1050kg koliko Bravo otprilike ima. Pazi se auta koji se prodaju, jer ih dosta na oglasima ima podmladjivanih. Ceste lokacije su Ruma, Sremska Mitrovica, Sabac.
  13. Niksha

    Cena gasa

    Hoce li poskupeti plin od 1. Novembra kao sto su najavljivali?
  14. Sad nazvah, rekose da ne mogu oni nego mora vlasnik licno da odjavi tablice...glupost. Onda je najisplativija kombinacija da se posalju tablice i pare post expressom i da vlasnik zavrsi placanje poreza i odjavu i da posalje potrebnu dokumentaciju nazad kupcu kako bi kupac mogao da prebaci auto na sebe i dobije nove tablice.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...