Jump to content
FAS Goran

boole

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

About boole

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 02/14/1988

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Puntosaki Classic
  1. Traze se felne kao ove na slici ili nesto najpribliznije njima, eventualno mogu da posluze one sa sportinga(pojma nemam kako se zapravo zovu).
  2. Kupujem iskljucivo petokrake felne bez guma, koje mogu odmah da montiram na puntosakija bez ikakvih prepravki, distancera i ostalih stvari. Bilo bi veoma kul da nisu varene, krive, i da rubovi nisu izubijani. Za pocetak trazim 14", ali mozda mogu da prodju i 15" od sportinga. Novi Sad i okolina, nemam bas vremena za putovanja. 069/3659000 sms.
  3. da pitam onako informativno (posto trenutno nisam ozbiljan kupac), kako bi isla zamena za klasikove oridjidji farove?
  4. boole

    P: pojačalo i elipse

    samo kesh,nije mi potreban plejer
  5. 50e. 063 895 35 32 novi sad
  6. i eto posle nekog vremena dosao sam do nekog zakljucka da u proseku spici 10 litara . e sad stvarno ne znam koliko je to realno ili normalno,ali znam da gas poskupljuje skoro svakodnevno
  7. aj da se i ja zapljunem poceo da vozim motorcice pre 4 godine,posedujem A 2 godine,a ukupno vreme aktivne voznje(pod tim podrazumevam period voznje i van sezone,odnosno tokom cele godine) je oko 2,5 godine
  8. @podvarak mnogo dobro izgleda i jako mi se svidja pa me zanima da li je sve to sto se vidi jedna ili dve ploce(ploca,polica,ploca)? i ima li smisla zajebavati se i raditi sve to zbog ovoga,odnosno da li ce bar pristojno svirati?
  9. landirenzo nem pojma koji model,fabricka ugradnja. navikao sam da motor zagrejem u mestu pa me na prvom jutarnjem paljenu ubija u pojam(onaj drndavi zvuk sto stekece) sto cekam recimo 2 minuta da prebaci a temperatura se jos nije digla.
  10. planiram ovih dana da ubacujem muziku u kola,a busenje police je naravno neizbezno pa bih hteo da dodatno presvucem policu kad sve bude gotovo i tako ustekam zvucnike da se ne vide. zanima me koji je materijal pogodan,kao i da li se za to moze koristiti lepak za parket (cuo sam da on ne ostavlja nikakve fleke,mrlje ili bilo kakve vidljive tragove lepljenja)?
  11. pitanje za vlasnike ovog djubreta od sekventa za koliko vremena(minuta,sekundi,stotinki...) vam sekvent prebaci na gas pri: - prvom jutarnjom paljenju - paljenju nekoliko sati posle voznje - kad je vruc motor ?
  12. treba mi preporuka za dobrog majstora u ns koji zna da nasteluje ovo djubre od plina a bogami i auta....platicu posteno,al hocu i da se posteno uradi jer vidim da od ovih ovlascenih idiota nema vajde. 'ebem ti auto koji trosi skoro 10 litara vangradske voznje
  13. onda je ovaj plin prs'o totalno. ne cepam ga osim kad bas moram naglo da krenem,uglavnom saltam na 2000-2500. ponasanje na plinu....hmmm nervira me ono tandrkanje na leru kad prebaci,imam osecaj ko da vozim dizela...uglavnom osetno je tromiji i u prvoj brzini ponekad ima knedlu. presao sam 2800km sa njim uglavnom na plin,a sto se tice praznjenja pune boce mislim da sam to uradio 2x...nemam ja "vremena" za te egzibicije punjenja do vrha
  14. - mesec dana star auto - fabricki sekvent - pre: 60-70km gradske voznje sa 500 din(8,8L) - posle stelovanja: ~82-85km sa 500 din(8,8L), 167km sa 1000 din auto mi je potreban svaki dan,uglavnom ga koristim u gradskoj voznji i trenutna potrosnja je jednostavno neprihvatljiva za mene....aj da vozim nesto od 2000ccm i 100 i kusur konja ne bih se bunio,ali ovo je nenormalno. interesuje me koliko trose vasi puntici i sta raditi sa ovim govnetom od sekventa? Punto Classic 1.2 8v

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...