Jump to content
FAS Goran

zoki

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

About zoki

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 03/08/1967

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

2926 profile views
  1. Stabilizator balans stangle iliti uporna spona. Nista strasno. Necu da ti kazem da menjas to kod Mikija jel pravite guzvu pa posle ja nemogu da stignem na red za deset dana.
  2. Ja sam kod mene menjao sajlu i da nije bilo mog druga Nedje koji ima prste ko cevape ne znam kako bije navukao na onaj kotur. Ali posto je kod tebe nesto puklo pre ce biti da je otisla zabica. Ako je sajla mora biti iste debljine i duzine kao sto kaze moj imenjak SM. Ja sam kupio preko oglasa neispravan mehanizam sa dobrom sajlom i prepakovao i doobro podmazao.
  3. A moze i na brzi nacin - iza filtera za naftu malo sa desne strane je taj odvod koji uopste nije mali .Ne vidi se sa prednje strane pa mora da se savije deblja zica i tako procacka. Mada ako nije skroz zapusen (kao meni sto je bio) ode sva voda odatle.
  4. Taman sam hteo da pitam kako li je na Libri .
  5. Ja sam kupio auto sa tim dogradjenim alarmom i mogu vam reci da sasvim lepo radi.Otvaram ga sa prozora a to je jedno dvadesetak metara. Na daljincu pise Enforcer ako vam nesto znaci i ugradio ga je neki servis iz Zemuna.
  6. To sam se i ja pitao. Mozda aparat za brijanje ?
  7. Nije to ni toliko puno kada sam ja za ono bocno staklance platio 30 evra. Sada vam je ostala samo dilema.
  8. Znam samo kada me je sestric pre mesec dana vozio u Kragujevac Grande Puntom 1.2 (benzinac), njemu je na 150 km/h pokazivalo potrosnju 11.5 litara.
  9. Kada sam kretao na put resetovao sam komp. Sipao gorivo na Molu kod mene. Tu inace sipam gorivo zadnje dve godine. Presao sam ukupno 955 km. U povratku smo isli u Djavolju varos tako da na autoput otpada nesto preko 600 km. Znam sigurno da nisam vozio ispod 120, a jako kratko sam ga zgazio 180+. cisto da vidim. Znaci uglavnom je bilo 130-150km/h. U povratku kada se prodje Aleksinac ima Molova pumpa i tamo sam sipao naftu. Pokazivac goriva je bio malo ispod polovine, znaci vratio bih se sigurno sa istim rezervoarom.
  10. Beograd- Vlasinsko jezero autoputem, na tamo bez klime odande sa klimom, brzina od 130-150 Km/h po racunaru 5.7 litara. Posto smo isli na kampovanje ja i klinci(ukupno troje) auto je bio krcat svim i svacim. Po gradu prosek je 6.7 litara ,uglavnom bez klime. Libra je 1.9 JTD.
  11. Kakvo dugme za otkljucavanje ? Ima rucicu ako na to mislis na svim vratima.
  12. Auto je Lancia Libra. Nazalost radio je pijuk na malom staklu zadnjih vrata.Mozda ima resenja ali ja tad (u sredu) to nisam znao. Staklo sam platio 30 evrica. Kako se to desilo : klinac se igrao sa daljincem-otkljucavao i zakljucavao. Medjutim jedna vrata nisu bila zatvorena i alarm je stalno sam signalizirao i otkljucavao vrata. Posle jedno pola sata ustanem ja da zatvorim vrata da dim od famoznog rostilja neudje unutra.Samo se culo-tak- ja pogledam kjucevi na sedistu.Okupilo se pola kampa , cimali, lupali po krovu - on mucenik pisti, blinka, ali nece da se otvori. Epilog znate. Posle klinac prica komsiji- tata uzima pijuk i place.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...