Jump to content
FAS Goran

tikvaton

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About tikvaton

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 06/01/1973

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nova Pazova

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Croma 1,9 mjet
  1. Druze da li imas nosače zadnje police za punta 2 sa troje vrata(mislim na one plastične delove sa strane iza naslona sedišta zadnjeg) kao i policu za gepek.Takodje mi trebaju one kuke koje stoje sa strane na koje se zabravljuje gornji deo zadnjeg sedišta ?
  2. da nisam kupio cromu kupio bih ideu.valjda je ovo dokaz da se ne bih z....ao!samo ako bude bice sjajno! jos da verzije motora budu 1,4 mjet ! gde ces vise...
  3. Isao sam ali nisam slikao, bio sam mrtav, spavao sam dva sata svega ( kombinacija odlicne kajsije i becks-a ). Kaze 6,2 opet komp. znaci ili je nesto prvi put bilo pa je bio 5,6 ili ... vrag ce ga znati .Sad mi pokazuje po gradu 6,7. Slazem se sa tobom skroz sta je najtacnije. Izvini za obecane fotke. Videcu ako budem isao negde stavljam obavezno.
  4. idem sutra ponovo na put pa cu da slikam pre pocetka puta i kad stignem pa stavljam slike.moguce je da komp laze. po gradu mi trosi 8.5.po kompu. kolika je tvoja potrosnja po gradu?
  5. nisam tacno nego sam rekao oko Mico.resetovao sam trip a i onda kad sam stao video sta pise! jel ok? bar kod mene na kolima kad resetujes trip obrise ti i potrosnju koju si imao. Mislim na prosecnu potrosnju ili ti average consumption.
  6. Drago mi je da vam se svidja. Hvala na savetima mik, sklanjam koliko kad izadjem sa posla. Nije mi neophodno a ne bih bas da us..em tablu.
  7. Pa malo ste cekali isto kao i ja da napravim neku turu od 700-800 km u cugu da vidim kako se ponasa auto.Isao sam do Sjenice i nazad preko Guce i Ivanjice i utisci su sledeci: 1.potrosnja je oko 5,5 litara sa sve klimom,i nisam ga stedeo bas ni malo. 2.ubrzanje u 4 (znaci od 70 do 110) je odlicno,nijednom nisam morao da trazim nizi stepen prenosa a nizao sam i po 2 kamiona odjednom 3.nizbrdo je treca ko hill holder znaci skloni nogu sa gasa i uzivaj... ne treba ni kocnica sem ako nije bas lakat krivina. 4.nisam primetio da nesto zanosi i ne ulazi lepo u krivine ponasao se kao pegla(ne bas kao a 6 ali tu je) iako treba da menjam makaze pozadi 5.gepek je cudo,stale su jedno cetri velike kese sa igrackama ,kofer, dve putne torbe ,laptop,i svasta jos(zao mi je sto nisam slikao!) 6.sedista su ok. ja imam 1,85cm i 110 kila pa me nista nije bolelo posle voznje. Tako da kad se sve sabere zadovoljan sam i prezadovoljan. Auto ima 120 ks i pitam se samo kako ide 150 ks kad je meni ovo sasvim dosta. Sve se vise odusevljavam i znam da sam napravio dobar izbor! Eto ako ima pitanja tu sam.
  8. Pozdrav svima ! Posto vec 5 godina ne menjam marku automobila red je da se uclanim u fiat club zar ne?
  9. Pozdrav Forumasi! Od pre mesec dana sam vlasnik nove crome 1,9 mjet 2005 g.uvezena je iz Italije,na cajgeru 180 km sa urađenim velikim servisom na istoj kilometrazi. Pre toga sam vozio Bravo 1,6 iz 1996 a do tada uglavnom nemacke automobile iz grupacije vw. Cromu vec dugo merkam i bilo je ili nju ili stilo a kako mi treba velik auto izbor je pao na cromu lepsa mi je od stila karavana... auto ima 120 ks i 8 ventila. Prethodni vlasnik je bio zamenik direktora filijale neke banke u italiji i lepo ga je ocuvao i uredno popunjavao servisu knjizicu na svakih 30 km. uradio sam mali servis i kupio nove gume tako da je trosak sa 6500 e. porastao jos za 500 e. Auto ide fino, mada nikako ne uspevam da spustim potrosnju u gradu ispod 8 lit. ali valjda tako treba auto ima tonu i po. Ne zalim se. U svakom slucaju nemac vise nikad u zivotu u garazi... U cromi em uzivam kao i u bravu em je trosak za delove 3x manji,a i ja sam stariji 10 godina u odnosu na pre. Da pozdravim sve na forumu i da dodam da je u Cromi i bt handsfree takodje standard u opremi sa dvozonskom klimom i ostalim cudesima. I imam jedno pitanje: kako da nabavim majcu naseg kluba? Za sva pitanja ako umem da odgovorim u vezi Crome tu sam. Pozdrav!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...