Jump to content
FAS Goran

BigBoi

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About BigBoi

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 11/01/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.mediawinter.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Belgrade

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto HLX 1.2 16V
  1. Slazem se za Harman/Kardon, ali pogledaj nase trziste. Da li ima smisla da stavim neke brendove ciji je zvuk malo ljudi kod nas imalo prilike da cuje? Harman/Kardon je brend ciji kvalitet ne dovodim u pitanje, cak sam birao laptop koji ima njihove zvucnike. Moli za ozbiljnost, slobodno, ali pogledaj ciljnu grupu i ponudu na trzistu Sam si rekao da vecina nije cula za brendove koje si pomenuo i u pravu si. Sada mi reci, da li je ponuda brendova u skladu sa cenama automobila koje vozimo? Naravno da trziste diktira u svim "sverama" Da su kompanije Harman/Kardon, Hertz, Focal i dr. pronasle ciljne grupe u nasoj zemlji, imale bi jaci marketing i nasle bi se na ovoj listi. Ako ti je zaista stalo da ih ubacim, ubacicu ih pa glasaj
  2. Nema na cemu Postavi telefon vertikalno i nagni ga 45 stepeni napred, tako ce najbrze pronaci signal. Treba da znas da trazenje GPS signala moze potrajati izmedju 30 sec do par minuta. Ako ne pronadjes signal u kolima, izadji, pogledaj da nema mnogo zgrada oko tebe i brze ce pronaci signal. U principu, nije bitno u kom polozaju ces koristiti telefon kao navigaciju. Ako ga postavis vertikalno, imaces bolji pregled.
  3. He he... Znao sam da sam nesto zaboravio, a pominjan je i hvaljen na ovom forumu Upisan
  4. Instaliraj verziju Garmin 5.00.50 posto ima podrsku za touch screen i eto. Update nadji na garminovom sajtu. Poslao sam ti link ka uputstvu na PM.
  5. Pozeljno je da navedete i zasto tako mislite. Da li je to samo brend koji vam se generalno svidja, imate takav uredjaj, planirate kupiti, culi ste od drugih... Ako sam zaboravio neki brend, izvinite
  6. 1. Lada 1300 1990. 2. Zastava Yugo 45 1986. 3. Yugo Koral 45 1989. 4. Fiat Punto 1.2 HLX 16V 2001.
  7. Postavite glasanje, pa da ostavimo glasove za OMW, EKO i druge pumpe
  8. Kupio sam Fiat Punto 1.2 HLX 16V 80KS 2001. Video sam na raznim sajtovima oznake HLX i ELX. Koliko sam uspeo da vidim, razlika je u enterijeru, cd-radio kasetofonu i navigaciji. Da li gresim? Ima li drugih razlika?
  9. Fiat Punto Warrior

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...