Jump to content
FAS Goran

vrakic

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About vrakic

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Da i kod nas u Bečeju traže 1200 din za dekodovanje. Ali ipak bih pre nego što platim hteo da probam da spojim one dve fantomske žice (slikao ih sinoć) i priključke CANA i CANB pa ako ne upali ... onda kod majstora. Jedino me interesuje koja je koja žica i gde da je priključim. Kolega koji mi je dao radio-kasetofon ga je odmah nakon kupovine izvadio iz svog puntića i zamenuo sa CD radiom i nažalost isekao originalne džekove pa ne znam raspored žica za priključke CANA i CANB :-(
  2. Kada priključim radio, zvučnike i napajanje, ispiše mi se poruka CANCHECK. Dve "višak" zice su tanje od drugih i jedna je žuto/zelene boje a druga je plava i izlaze iz snopa sa ostlim žicama. Da li su to žice koje povezuju radijo i kompjuter? Izvinjavam se na slici pošto sam je slikao večeras. I da kažem da radijo ima 3 priključka: 1 - za napajanje i masu. pored toga ima i priključke CANA i CANB 2 - priključci za zvučnike 3 - mislim za priključivanje eksternih uređaja (CD!?) Da upravo tako. Kako sam naveo u prethodnom postu na prvom se nalaze priključci za napajanje, masu i CANA i CANB priključak. Za čega su ti priključci?
  3. Pozdrav svima. Da li neko može da mi da raspored žica radio instalacije u puntu mk2 iz 2003 godine. Naime na osnovu starog radio-kasetofona sam rešio raspored žica za napajanje i zvučnike ali u snopu se nalaze i dve tanje žice koje nigde nisu bile priključene. I interesuje me da li mogu da originalni radio-kasetofon iz punta 2005 godište postavim u punta 2003 godište?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...