Jump to content
FAS Goran

zmilorad

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About zmilorad

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Imao sam Imasaf (zadnji i srednji lonac), i nisam bas zadovoljan kvalitetom. Zadnji lonac je izgoreo za 1,5 godinu, i mislim da je to suvise kratko vreme za takvu cenu. Sada imam Vlajkovic zadnji lonac, uskoro ce biti zreo za zamenu, ali izdrzao je preko 2 godine.
  2. Bas niko nije menjao ekspanzioni ventil na Bravu? Jel moguce da sam toliki baksuz?
  3. Pozdrav svima! Imam problem sa klimom. Vec nekoliko godina klima radi dosta lose kada je auto na leru i kada se krece sporo, tako da se u gradskoj guzvi, na 30 stepeni prakticno i ne oseca efekat hladjenja. Osim toga, sistem je gubio freon, tako da je svakog proleca bilo neophodno dopunjavanje sistema. Sipana je boja i detektovano je curenje na kompresoru. Pre nekoliko dana je stavljen remontovan kompresor i zamenjeni su filter susac i presostat, ali majstor je konstatovao kako sistem i dalje ne funkcionise punim kapacitetom i zakljucio da jedino preostaje zamena ekspanzionog ventila. Nazalost, ekspanzioni ventil se kod Brava nalazi na nezgodnom mestu i zahteva demontiranje kompletne komandne table, a to je poduhvat u koji skoro nijedan majstor nece da se upusti, zbog komplikacija koje mogu da nastanu. Interesuje me vase misljenje. Da li zapusen ekspanzioni ventil moze da prouzrokuje slabije hladjenje na leru i da li je neko uopste menjao taj deo na Bravu? Svaki predlog je dobrodosao, jer ovaj problem traje vec godinama i zeleo bih konacno da imam ispravan auto. Hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...