Jump to content
FAS Goran

Hyperboy

Members
  • Content Count

    161
  • Joined

  • Last visited

About Hyperboy

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 02/09/1983

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Niksic, Crna Gora

Previous Fields

  • Garage
    lancia thesis 2.4 jtd

Recent Profile Visitors

4386 profile views
  1. Meni ne. Nesto se trebalo pritisnuti da bi se bas ta skala tu pojavila. Ne mogu reci lose iskustvo, jer meni je dan voznje sa njom vrijedniji nego sve te male gluposti koje su me tukle po dzepu. Sada vec moguvreci da sam je doveo u skoro pa perfektno stanje. Ali i dalje se radi na sitnicama. Ako se odlucis za trgovinu, javi se, vec sam napravio neke veze gdje treba, pomoci cu ti da postanes vlasnik jedne od ovih gospodja...
  2. Ne mogu reci lose iskustvo, jer meni je dan voznje sa njom vrijedniji nego sve te male gluposti koje su me tukle po dzepu. Sada vec moguvreci da sam je doveo u skoro pa perfektno stanje. Ali i dalje se radi na sitnicama. Ako se odlucis za trgovinu, javi se, vec sam napravio neke veze gdje treba, pomoci cu ti da postanes vlasnik jedne od ovih gospodja...
  3. Ako je volis i spreman si da tu ljubav dobro platis, dobro hranis, ne zalis odvojiti i poslednjih 500e na nju, kupi je. Ako je ne volis bas toliko, trazi drugo auto. Bez uvrede, nije thesis za svakoga niti za svaciji dzep. Najlakse je kupiti.
  4. Ljudi, Ranije sam znao provjeriti nivo ulja preko malog ekrana, a sad se ne mogu sjetiti. Znam da se daje kontakt kljucem i predrzi nesto od tastera. Usput nasao sam folow me opciju, ali ovo za ulje ne mogu. Neko, bilo ko, da li zna? I postoji li jos neka caka od tih testova? Hvala.
  5. Da skratim pricu,novi motor,takodje 1.7td,novi problem. Ugasio se,nece da pali,posle pola sata upali,u voznji izgubi snagu i ugasi se. Vise sanse nema da se moze upaliti.Promijenjen filter nafte,al nema dotoka goriva na dizne.Kazu blokada na bosch pumpi. Ima li uopste blokada na bosch pumpi,i moze li to da pravi problem da pravi to?
  6. Ne,lampica nije se ni upalila... Nigdje tragova ulja po putu. Uglavnom,kupljen drugi punto pa trenutno se mijenja motor. Jedino ne znam da li ce mi odgovara istrument tabla koja ima pokazivac temperature. Nju bih rado mijenjao jer na mojoj je samo lampica.
  7. Punto ostao bez ulja,crkao motor... Sjutra ide na otpad. :'(
  8. Evo malo da produbim temu. Imam isti problem sa puntom 1.7 td. U drugom sam postu pisao da posle pucanja kaisa alternatora i podbacanja komada kaisa pod zupcasti,auto je promijenilo zvuk,iako je uzupcen. Danas se ugasio,usred voznje. Da li generalna ili drugi motor? Sta je isplativije? Auto je suprugino i nemamo namjeru prodavati ga barem 5-6god.
  9. Da,uzupcen je na sve tri tacke. Jedan od majstora pominje da moguce da treba da se dosteluje bregasta.
  10. Postovanje. U voznji mi je pukao jedan kais koji se nalazi do zupcastog i po misljenju majstora parce je podlecelo pod zupcasti. Auto je pocelo bucnije da radi. Majstor je promijenio i taj kais ali i zupcasti. Auto u leru radi fino,pali normalno,ali u voznji je puno bucniji i cuje se malo da nemirnije radi,tj cakce kao mercedesi stari. Ima li ko kakav savjet?
  11. Mislim da ti je to najsigurnija varijanta,jer neces dolaziti u situaciju da strahujes od visokog ili niskog napona struje. Ovako svaki auto punjac ima svoj osigurac tako da ti je mirna savjest. :-) Odlicna ti je ideja!
  12. Da,nekih 160-170... Veliki servis radjen prije 20.000km...
  13. Dakle malo jaci gas,uzbrdica,eto dima... Moze li neko da mi kaze kojim redosledom da trazim probleme? Inace ta garez je suva. Kada sam posao do majstora da vidi da li je supalj auspuh,rukom je zacepio izduv,posle par sekundi na leru,kad je makao ruku,covjek postade crnac. Ali totalni.
  14. Ispravka... Nijesam se rijesio garezi. I dalje je ubaca u kabinu. Danas sam skidao branik,ne fali nigdje nijedan cep,sve je na svom mjestu. Dim mi ubaca u kabinu iza zadnjeg sjedista iza vozaca u gornjem uglu. A u gepek...pojma nemam.,poklopac akumulatora je nagrdjeno garav... Sta da radim???

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...