Jump to content
FAS Goran

saleTIPO

Members
  • Content Count

    899
  • Joined

  • Last visited

About saleTIPO

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 10/09/1983

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bor

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Tipo 1.6.i.e. '95god.

Recent Profile Visitors

10001 profile views
  1. meni predje do dve crte preko 90 i tu se zakuca,vise od toga ne ide. to je u uslovima spore voznje,a inace je na 90. tako ga vozim 10 godina i nisam primetio da mu nesto fali :-) i mene je to bunilo pa sam se malo raspitivao i svi mi rekose da je i kod njuh tako. normalno je da u posudi postoji pritisak. tecnost se siri rilikom zagrevanja. Taj pritisak i omogucava da voda ne kljuca i ako je preko 100 stepeni ;-)
  2. branici mi se bas svidjaju. jos da je imao pragove i krovni spojler bio bi bas bas extra. ovako je samo EXTRA
  3. provericu prvo naravno. e,hvala puno za ovo
  4. hmm... sada mi upali i to na tri klipa. jedna svecica bila skinuta radi ponovne provere. ali,posle toga nije hteo,vise puta sam pokusao. jel moze da se desi da bobina nekad radi,a nekad ne??? a,nemam ni ja autodatu
  5. kao za punta http://www.ap-sport....roduct_id=35435
  6. pumpa se cuje i benzin dolazi do motora,proverio sam. tako je, bobina, ne razvodnik. moja greska! gde se nalazi taj senzor i kako da proverim da li je on ili je bobina riknula?
  7. Zdravo drugari! Zao mi je sto, posle duzeg vremena, druzenje zapocinjemo problemom Nadam se da nece neko pomisliti da sam ovde samo kad mi nesto zatreba Vec duze vreme mi Tipo ne pali kada se zagreje. posto sam vozio sve kratke relacije to mi nije ni smetalo,ali sada nece da upali ni kada je potpuno hladan. Znaci ranije je hladan palio bez problema i u toku voznje nisam imao nikakvih problema bilo da se radi o plinu ili benzinu. Problem je bio kada ga ugasim zagrejanog,onda nece da upali. Onda sam morao da sacekam jedno 3-4h da se ohladi i onda pali bez problema. Danas nije hteo da upali ni hladan. Ono sto sam malopre na brzaka proverio je da nema varnice na svecici. Skinuo sam samo jednu. Mogu sutra da proverim i na ostalim. Do razvodnika paljenja dolaze tri zice. Jedna crvena i ona ima 12.5v, druga ima ok 5v,a treca 0v. Prve dve dobiju napon kada dam kontakt. Sta da gledam, proveravam?
  8. Kad sam ja menjao sijalice nisam skidao konektore i sajlu.Mogao sam da zavucem ruku,a i nisam hteo da ne bi zajebao nesto. Da li se lako skida ta sajla i kako se namesta posle? Jel moze da dodje do nekih komplikacija? Imam u planu nesto da udadim sa osvetljenjem pa je neophodno skinuti je. Da li bi mogla tabla sa sidicivalvole-a na moj 1.6.i.e.bez nekih prepravki???
  9. Naravno da sve to treba da svetli. Za osvetljenje instrument table najpre je trebas skinuti. Srafovi koje je potrebno odvrteti se nalaze ispod maske zvucnika sa leve strane i na kraju table sa desne strane,isto skriveni. Sa desne strane se nalaze ispod plastike koja se skida povlacenjem u desnu stranu. Kada skines tablu sijalice ces naci sa zadnje strane,zasrafljene su. Skidas ih okretanje u levo za nekih cetvrt kruga. Moja preporuka ti ja da prvo skines jednu sijalicu pa sa njom u prodavnicu posto ima vise vrsta.
  10. Ajmo ljudi malo detaljnije objasnjenje,nov sam u ovome. Kakav se sada us market pominje? Kako do njega doci? Jedva sam nasao i ovaj obicni :-)
  11. saleTIPO

    Vicevi 120%

    Suljo i zeka su

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...