Jump to content
FAS Goran

brankoz

Members
  • Content Count

    83
  • Joined

  • Last visited

About brankoz

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd - Cerak Vinogradi

Previous Fields

  • Garage
    FIAT Stlio 1.9 JTD - 3v

Recent Profile Visitors

994 profile views
  1. Hvala, ali nedostaje adresa ili broj telefona... Ovako mi ništa ne znači. Ipak ću u ponedeljak ići kod Gorana gde sam već zakazao, a i cena mi odgovara.
  2. Jutros sam obišao sve električare u kraju, uključujući i Chip tuning servis, ali niko ne radi pripremu. Zvao sam i Gorana i zakazao ugradnju. Ovo sam napisao, ako nekom iz ovog kraja treba ova usluga, da ne gubi vreme. Hvala @neshtry još jednom na korisnoj informaciji. Pozz.
  3. Problem je što se ja baš nešto mnogo ne razumem u elektroniku-elektriku da bi se sam upustio u ovaj posao. Da je samo da se utaknu džekovi ne bi bilo problema, ali kod mog stila ne postoji priprema. Sa druge strane, ako već plaćam ugradnju, mislio sam da to platim nekom sa foruma, bolje njemu nego nekom električaru. Poziv stoji, ako se niko ne javi moraću ipak kod Gorana.
  4. Hvala @neshtry Nemojte da me shvatite pogrešno, ali mi je Goranov servis na drugoj strani grada. Svakako ću ga pozvati ukoliko nema neki bliži servis - poželjno Banovo brdo, Rakovica... U svakom slučaju, hvala još jednom na informaciji.
  5. Pozdrav svima, Ugradio sam ručicu tempomata, ali nije izvedena instalacija do volana. Da li znate nekog (ili servis) koji može da mi to uradi? Bilo bi lepo da je u Beogradu ili bližoj okolini. P.S. Isprobao bih ga za Novu godinu za put u Bugarsku.
  6. Mala dopuna prvog posta, za 3v stila. - U koraku 3 - postoje 4 zavrtnja - Po sredini vrata, ispod rukohvata, nalaze se još dva zavrtnja koja drže tapacirung. Ostalo je kao što je napisano u postu (ja sam menjao produvani zvučnik u vozačevim vratima).
  7. Urađeno je uputstvo u .docx formatu, ali na forumu je moguće zakačiti samo dokumenta sa ekstenzijama: Allowed file extensions are: gif, jpeg, jpe, jpg, png
  8. Od ovih linkova što si mi poslao pravim uputstvo, pa ću da ga odštampam - biće lakše na "terenu". Hvala još jednom na pomoći.
  9. Hvala Flex, Probaću da ga zamenim.
  10. Pooz. Nesrećan bliski susret sa zidom garaže i vrh spoljnjeg retrovizora se polomio, ali ne i ogledalo. Retrovizor se može normalno podešavati i preklapati. Kupio sam polovni retrovizor za Stilo 3v za 1000 RSD, pa sad imam par pitana: 1. Ako bih hteo da ga zamenim, da li postoji negde na forumu objašnjenje šta sve treba skinuti da bi se to odradilo. Nisam baš neki majstor, ali ako je dobro objašnjeno možda i pokušam. Ako je previše komplikovano koja vrsta majstora to radi (električar, limar...). 2. Da li je moguće da se skine kućište sa polovnog retrovizora i namontira na postojeći, polomljeni retrovizor? Ako jeste kako se otvara i na šta treba obratiti pažnju? 3. Ako treba skinuti ogledalo, kako se to radi? Bio bih zahvalan ako bi mi neko pomogao.
  11. Pozdrav, svima Sinoć mi se u toku vožnje "ugasila" instrument tabla - potpuni mrak ništa nije svetlelo, Motor je nastavio da radi normalno, svetla su radila OK. Dovezao sam ga sa takvom tablom do kuće i ugasio motor. Jutros sam hteo da ga odvezem kod elektrčara ali: - Tabla je i dalje potpuno mrtva. - Kad pokušam da ga upalim čuje se samo neko caktanje bez verglanja. Napomena, akumulator Varta je star nepunu godinu i do danas je motor palio bez ikakvih problema. Posebno me zbunjuje gašenje table u toku vožnje. Ima li neko neki savet šta bi to moglo da bude. I da li znate nekog električara koji bi došao na lice mesta pošto kola nisu u voznom stanju. Hvala unapred.
  12. Prodat i desni far. Molim moderatora da zatvori temu.
  13. Prodat levi far. Ostao desni. cena 3500 RSD. Ko ima vremena da ga malo ispolira bio bi odličan. Iz FIATove ugradnje. Može pouzećem ili lično.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...