Jump to content
FAS Goran

cosworth123

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Nisam stavljao druge gume, samo zamijenio postojece koje nisu stare uopste. Stavjao sam i rezervni tocak i na jednu i na drugu stranu i opet je isto bilo sa volanom...
  2. Ljudi, imam problem sa volanom. Rijec je o Puntu mk1 '97..... Prvo mi je prije godinu i nesto dana odjednom poceo da vuce u desnu stranu, pa sam radio optiku i nista, pa balansirao gume i na kraju rekose mi da rotiram prednje gume (lijeva na desnu, desna na lijevu) a da felge ostanu kako jesu, i tako sam rijesio taj problem sa skretanjem u desno. Medjutim sada drzi pravac lijepo, ne vuce, ali je ostalo da se volan jako otima pri skretanju u lijevu stranu, bukvalno se otima jako je tesko motati u lijevu stranu i abnormalno tezi da se vrati na pravac, dok u desnu kad motam mlitavo i suprotan osjecaj nego u lijevu... ne otima se dovoljno i kad ga pustis da se vrati na sredinu vrati se samo do odredjene pozicije i ja ga sam moram vratiti na sredinu jer bi inace ostao tako .... jako iritantno u voznji Odem kod majstora, kaze solje amortizera 100%... Zamijenim i lijevu i desnu solju, ali sve je isto kao sto je i bilo .... Onda majstor u ovlastenom servisu rece da je do letve volana... E sad me zaima kakav ti to kvar mogao da bude na letvi da se volan ovako ponasa, a da pri tome nema lufta na volanu?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...