Jump to content
FAS Goran

ediedi

Members
  • Content Count

    188
  • Joined

  • Last visited

About ediedi

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Location
    Varaždin

Recent Profile Visitors

1773 profile views
  1. Digitalna, dve zone automatska, isprika, skroz zaboravio na to Skinuo sam vent. na njemu je onaj sklop kao reostat cini mi se. Na ruku mogu zavrtit vent. nije zacvikao.
  2. Lijep pozdrav, Fiat Croma 1.9 110kw jtd 2005, jucer ujutro upalim zadnji grijac stakla i naprijed za sajbu odleđivanje. Treba mu pol minute negdje da pocne puhat na najjace ali nista. Poslije skuzim da ventilacija uopce ne radi, po papirima nasao sam da je osigurac ventilatora F2 i da se nalazi u kutiji sa osiguracima pored akumulatora. 40 a i veliki osigurac. Trebao bih pomoc da mi netko potvrdi ako zna jel to taj osigurac ? I od cega da krenem dalje, znam da je ventilator ispod suvozaca, i da napomenem vent ne radi ni na zadnjoj brzini.
  3. Znas da sam odmah pretpostavio dok sam napisao post da je to u pitanju, mislim da cu poslije godisnjeg odradit centriranje trapa, sad fali love
  4. Iskreno ne znam sta znaci reglaza ??
  5. Ja sam prosli tjedan radio reparaciju kocionih klijesta jer su mi se felge grijale, i na dizalici zavrtimo zadnji lijevi kotac i cuje se lager, lezaj. Zamjenio ga i malo se kotac ispravio, on mi je vise bio ulegnut nego desni, kaze mehanicar da je dosta los bio lezaj, ja ga uopce nisam cuo u voznji. Uglavnom ja necu vise nista sad mjenjati, dosta me je kostala reparacija i lezaj.
  6. Lp. Fiat Croma 2005 godiste, 1.9 150 ks. Zadnji kotaci su mi ulegli, dok stavim ljetne gume r18 225 45 jede mi unutarnji dio gume. Ne osjetim nista u voznji ali bi htio to sloziti, koji je uzrok tome i kako se popravlja, ako netko vec ima iskustva.
  7. Dragane ne znam kako je puklo, isao sam autoputem dosta brzo, oko 200 nekih dve tri minute, usao u Zagreb i osjetio dizel. Pukao je na ovom dijelu di je ovaj pipac pod kutem od 45 stupnjeva, ovaj sto bocno stoji i na koji se spaja cijev, ja bi rekao da je to cijev koja ide od filtera do motora
  8. Decki hvala na odgovorima, stigao sam doma, ipak nisam nista premostio a nisam ni siguran da bi mogao. Otprilike 5 litara goriva mi je iskapalo kroz kuciste, kupit cu novo i to je to, glavno da sam stigao.
  9. Lijep pozdrav, fiat croma 1.9 jtdm 2005 godiste, puklo mi kuciste filtera goriva, u zagrebu sam i moram preci 100km do varazdina, sta da radim, se moze premostiti privremeno filter?
  10. A s obzirom da sam skrt i sve hocu sam ovo ce mi super doci, jos da imam malo vise vremena bilo bi super :)
  11. Samo da podijelim iskustvo, probao sam sa kljucem otvoriti vrata dok sam imao navedeni problem i pomoglo je. Kljuc ne otvara vrata odmah ali dok par puta zavrtim sa njim onda kvaka proradi, dakle za prvu silu pomogne
  12. Pozdrav, dal je tko mozda skidao ventilator kabine u Cromi, cvrlji mi motoric vec neko vrijeme. Jel komplicirano ako netko zna
  13. Decki hvala na brzim odgovorima, ali evo sad se vracao doma i u voznji probam otvorit izvana i otvore se ! Ocito je u pitanju rastezanje materijala radi toplo hladno. Uglavnom prvo cu promijeniti unutarnju, nasao na oglasu za 100 kuna rabljenu. Inace zvao sam ovlasteni tu u Varazdinu i kazu da vanjske original vise nemaju, kostala je 750 kuna !! Sad imaju zamjensku dodje 300, a unutarnja imaju original i zamjensku 500 ili 270 kuna. Rekao mi je da su bolje rabljene nego nove zamjenske jer su dosta lose. Inace skroz sam zaboravio na kljuc, trebao sam i tako probat bas me zanima dal bi se otvorila vrata.
  14. Pozdrav, otisla mi unutarnja pa onda vanjska kvaka od vozaca, sad ne mogu otvoriti vrata a trebam skinuti tapicir. Ima tko kakav savjet kako da otvorim vrata, hitno mi je

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...