Jump to content
FAS Goran

Robin Hood

Members
  • Content Count

    138
  • Joined

  • Last visited

About Robin Hood

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 01/24/1981

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo 1.6 mjet

Recent Profile Visitors

967 profile views
  1. Pozdrav svima! Nažalost, za vikend su mi skinuli antenu sa kola Zna li neko gde mogu da kupim novu? Doduše, ja iskreno ne znam ni kako ona tačno izgleda jer ko normalan zagleda antenu na krovu. Slikao sam postolje sa kojeg je skinuta pa molim nekoga ko ima istu ako može da slika da znam šta da kupim. Ili ako znate da je to original antena za Fiat Bravo, da tako tražim po prodavnicama. Ima jedan Bravo u komšiluku kod mene i išao sam da pogledam ali njegovo postolje za antenu nije isto kao kod mene pa ne znam koja je antena original. Rekao bih da nije polomljena, nego samo odvrnuta...
  2. Ja vozim 1.6 mjet, nemam nikakve vibracije. Sigurno nije uobičajna stvar.
  3. Evo ja vozim Bravo sa tim motorom i nemam zamerke na to kako vuče u prvoj brzini. Ono jeste, nikada do sada mi nije palo na pamet da "potpišem" a ASR sam možda ponekad isključio kada sam krpom brisao prašinu sa table.
  4. Kao što sam i naveo u naslovu, prodajem 4 letnje gume GoodYear Exellence 205/55/R16. Gume su polovne, sa mog auta. Svojevremeno sam jednu nabo ali sam je propisno vulkanizirao tako da nije pravila nikakve probleme. DOT 2313 Cena 8.000 dinara za sve 4.
  5. Hvala na odgovoru! Iskreno bliži sam Shell-u ne zbog para nego što mislim da je i taj Helix Ultra prosto dovoljno dobar. Da se razumemo, vozim normalan auto kojeg "normalno" vozim tako da mislim da neću videti razliku između ta dva proizvoda. Poenta mi je samo da sipam dovoljno dobro. Filtere sam do sada stavljao MANN, sad ću Mahle.
  6. A još jednu stvar da pitam, šta mislite o Motul 8100? Da li mi je to bolje od Shell-a ili je isti đavo?
  7. Šta mislite o Helix Ultra Professional AP-L 5W-30 za moj Bravo 1.6 mjet? ACEA C2, FIAT 9.55535 S1 To ulje mi preporučuje i Shell-ov engine za odabir optimalnog ulja...
  8. Da li neko može da mi preporuči dobrog servisera u beogradu, a da nije servis Goran? Takođe bih da izbegnem ovlašćene servise.
  9. Pa šta pre preporučujete, Continental ili SKF na primer? Ko inače prodaje SKF delove za veliki servis?
  10. Pozdrav svima! Da li je neko servisirao kompresor klime na novom Bravo-u? Imam neki čudan zvuk i vibracije koje osećam i na volanu, papučicama ali sam provalio samo kad je uključen kompresor klime. Kada ne palim klimu, auto radi odlično. Interesuje me da li neko zna dimenzije ležaja jer trgujem sa njima pa vrlo lako mogu da ga imam, da ne kupujem kod majstora? Vidim da se kod Stila pominju 35x52x20 i 35x52x12

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...