Jump to content
FAS Goran

Rade7

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

  1. Probao sam sa polovnim protokomerom (Bosch),isto se auto ponasao,nikakve razlike nije bilo! Mozda je i on neispravan bio? Ili kompjuter pamti od prethodnog parametre... Da li postoji mogucnost resetovanja ECU posto mi je majsor danas rekao da ne postoji tako nesto?
  2. Cupao sam na protokomeru i onda ide kao metak,ali onda izbaci gresku engine fail!
  3. E brate posto sam pocetnik, moze li objasnjenje sta je MAF a sta MAP senzor?!
  4. Zamolio bih Vas za misljenje! Auto mi je isao odlicno,u medjuvremenu postao je hrom,kad ga otkacim od protokomera ide odlicno! Uzmem protokomer na otpadu,zamenim,simptomi isti,uzmem AGR ventil,zamenim,simptomi isti,zablokiram AGR ventil ide malo bolje,ali greska se pojavi Engine fail. Sad je zakacen protokomer, AGR ventil nije zablokiran i nema greske vise,ail auto je hrom! Da li voziti sa otkacenim protokomerom ili kako resiti ovaj problem?
  5. Kad sam stavio drugi protokomer vrednosti preko dijag su iste kao sa mojim,tako da sam sad vratio moj! Znaci da probam da resetujem ecu! Posle resetovanja,jesi li imao opet problema sa snagom?
  6. Sta je bilo sa tvojim,sta si konkretno radio?
  7. E ovako,nov sam u ovoj prici! Kupio sam Stila,inace prvi auto,i vukao je kao zmaj,pipnes gas,lepi! E sad se stvar promenila,postao je hrom pri ubrzavanju,do 2000 obrtaja a posle naglo zalepi,nekad sporo i ubrzava do 2500! Otkacim protokomer ide kao munja,ja mu zamenim,stavim novi,ono ista prica! Proveren na diagnostici,protokomer lepo radi,ali AGR ventil lose otvara! Zatvoren AGR ventil,ociscen,,bolje ide,ali ne opet kao kad se otkaci protokomer! E ljudi sta sad raditi sledece?! Sumnjam na creva za vaduh,ili filter,da nije neko zapusilo ili prslo,sta znam!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...