Jump to content
FAS Goran

dejan_76

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About dejan_76

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ruma

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto mk2, 1.9 jtd
  1. Sta se dobija kalibracijom? Meni auto ide ravno, ne vuce, jedino sto se desava je to sto volan teze ide u levo.
  2. Samo da dam zavrsnu rec na ovu temu. Postavio sam polugicu na motoru u polozaj kako je prikazan na slici koju je dao Ivan.ik i resio sam problem. Znaci polugica paralelna sa ravnim nosacem, a spojevi sa brisacima okrenuti prema motoru. Hvala!
  3. Pozdrav svima! Da li neko zna sta bi mogao biti problem ako mi volan u voznji lagano ide u desno, na levo ide teze, identicno je i kad ukljucim City samo sto sve ide lakse? Gume nisu, nekoliko puta su menjane i uvek je isto. Problem sa lampicom i otezanjem volana mi se javi periodicno, nekad 2 puta u toku meseca, nekad ni jednom za godinu dana. Servo nikada nisam skidao niti bilo sta cistio.
  4. @milan-jtd Pa moze, ako je isti polozaj kao na ovoj fotografiji od ivana.ik, jer ako je isto to je to definitivno. Moj motor dobro i ravnomerno radi svih 360o, znaci treba mi samo pocetna tacka odakle da pocne da brise, da bih znao u koji polozaj da to namestim.
  5. Ok, znaci da zakljucimo: Pravilna pozicija polugice motora brisaca u polozaju kada je u stanju mirovanja je da je paralelna sa ravnim cevastim nosacem i okrenuta prema vozackoj strani, ako sam dobro razumeo fotografiju
  6. Hvala ivan.ik! Od cega je ovo motor? Izgleda identicno kao Puntov, samo sto su ovi cevasti nosaci namesteni na kontra strane, kod mene je krivi deo okrenut ka suvozackoj strani.. U svakom slucaju hvala! Polozaj polugica bi trebalo da odgovara, kod mene ova polugica na motoru stoji u odnosu na ovu sliku desno za 90o.
  7. Ako je motor da li bi trebalo nesto da krcka, zuji ili sl.? On prede, tiho se cuje, rekao bi covek da je nov. Kako bi poluga mogla da zeza? U kom polozaju treba da se nalazi kad brisaci ne rade?
  8. Koji je pravilan polozaj polugica na motoru brisaca pre nego sto krene da brise? Znam sve kako se skida, ako nekom treba pomoc objasnicu, ali nikako da nastelujem da ti brisaci rade kako treba. Moram napomenuti da ne puca nista, sasvim se normalno sve cuje, ali brisaci zavrse na sred soferke. Radilo je sve normalno, odjednom se to desilo. Najbolje bi bilo kada bi mi neko nacrtao kako treba da stoji na ispravnom autu. Kod mene su sve polugice okrenute na dole, i ova sa motora i ove dve koje idu na brisace, znaci prema meni kad gledam od prednjice, ali tako ne radi. Pokusavao sam da okrecem polugicu na motoru za 900, za 1800, ali nikako da dobijem da rade kako treba.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...