Jump to content
FAS Goran

zoraststefanovic

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Nisam sentimentalno vezan. Želim da ubijem 3 muve jednim udarcem (kvar, atest i manja potrošnja)! Hvala na odgovoru! Z.
  2. Marko, isto ti kažem što i Dragancetu; Menjam ga zbog kvara, velike potrošnje, potrebnog atesta, pa želim da ubijem 3 muve jednim udarcem, a ako ne nađem dobrog majstora (servis), sam ću ga rasturiti u delove, jer sam prethodnim kvazi-majstorima u dva navrata platio preko 700€ (ukupno) i nista nisu uradili! Markedjani, hvala na odgovoru, uz pitanje; kakva su to nova pravila za atest. Koliko ja znam, cena je približna ili ista i za atest TNGa i za atest drugog motora. (Za isti motor, atest ne treba.) Z.
  3. Da li iko zna, da li se u "BRAVO" 2.0 hgt '96god. može ubaciti manji motor; 1,4 ; 1,6 ; 1,8 ili 1,9 jtd. Da li se zamena vrši sa menjačem, i da li je potreban atest? Ko su majstori, servisi ili auto otpadi, koji to rade i po kojoj ceni, sa ili bez uzimanja motora (i menjača?).

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...