Jump to content
FAS Goran

mbsbane

Members
  • Content Count

    71
  • Joined

  • Last visited

About mbsbane

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 05/18/1979

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Valjevo

Previous Fields

  • Garage
    Fiat 500l 1.4

Recent Profile Visitors

1092 profile views
  1. Isto i kod mene . Kad je hladnije pocne da lupa pri paljenju uhvati ono zvekce kao da radi na tri klipa zveknem ga na sek po gasu i proradi lepo . Posle ceo dan ok.Samo ujutru prvo palj.I samo u ovo hladnije vreme .
  2. Ne nema nikakvih naznaka da ce da cekne akumu ,bar u mom slucaju je tako . Normalno sam ga vozio taj dan .Otisao do radnje vratio se u kola ono prc na kontakt lampice na inst.tabli samo blinkaju . A ovo sto se tice danasnjih akumulatora sto u prvoj ugradnji sto ovih u prodavnici tacno su ih "navili"da rade kolikom im je garancija mozda ako prebace koji mesec vise .
  3. Pa ne znam dali je zbog toga ,imam kola manje vrednosti od navedene .Lada Niva kupljena 2005 kostala nekih tad 6000e .Neki ruski akumu u njoj trajao je 6 god. Ovo kod fiata je iznenadjujuce malo .
  4. hahaha ,ma ucinilo mi se da pri zameni akumu ,da mi se palio odmah radio tj radio stanica koja je namestena a znam da treba prvo onaj info .Medjutim ja sam to nesto zbrzao ,palio gasio ,sa kontaktom ,bez kontakta .Posle krenuo sa njim, upalim kola kad ono INFO.
  5. Mozda je vec neko nesto pisao o ovome ali ne mogu da pronadjem. Zamenuo sam fabr akumu i otkad sam stavio novi ne pali mi se ona informacija na displeju pri davanju kontakta UCONNECT,nego se odmah ukljucuje radio. Jel to sve normalno ili...
  6. Evo da se i ja prijavim u klub crknutih akumulatora . Juce crkao fabricki, ukupno izdrzao 2 god i 5 meseci. Danas kupih energizer 55 ah 600 mah 41 mesec garancija 8400 din
  7. Nadam se da na monitoru ima onaj dzek za upaljac .Na ovim fotkama nisam video da ima .Vidim samo neke dve zice sto idu plus i minus .Videcu kad stigne sta i kako .
  8. Znaci ja kameru vezem tj njeno napajanje sa strujom tj zicicom na rikverc svetlu . A napajanje za monitor na struju upaljaca . Kako da dodjem struje upaljaca, kako se on vadi tj dolazi do kontakta.
  9. Drugari porucio sam ovu kameru i displej . Pa me zanima gde se spaja struja za displej ,a struja od kamere verovatno se negde pozadi spaja sa strujom rikverc svetla. Posto je ovo wireles veza onda valjda ne mora da se razvlace kablovi od prednjeg dela do zadnjeg .Valjda vata signal preko ovih antenica .Ne zamerite mi slabo se u ovo razumem.
  10. Kao sto je @Sinnerman rekao iznutra imaju inbusi odvrnu se i lampa se povuce napolje .Tako sam i uradio i vratio taj cosak branika pod svetlo gde je i bio i sad je sve ok . Hvala
  11. Jeste zanima me branik ali ovo da bi sredio moram da otvorim gepek da bi skinuo lampu i lepo vratio branik u leziste .Jos se ja pitam cemu sluzi onaj inbus u fioci kad sam ga kupio hahah.Hvala za pomoc ,javljam sta sam uradio.
  12. Drugari danas sam imao jako blizak susret sa cuvenim Golfom G2 . Gospodja me opalila odpozadi ,hm umest bolje da sam ja nju. Da skratim ,po standardnom srpskom obicaju izasli smo iz kola gospodja se izvinjava bacam pogled na zadnji deo i ne verujem ,nista kao da me nije ni dotakla ,a udarac je bio da mi se zavratila glava unazad ,puklo kao da je usla na zadnje sediste .Stajao sam u koloni kad tras . Medjutim kad sam dosao kuci ponovo pregledam kola ,i primetim vrlo malu ogrebotinu na crnoj plastici na gepek vratima ,nista strasno . Ali muka me uhvatila kad sam video da mi je malo izleteo branik samo na onom delu gde se zavrsava ispod stop lampe skroz uz gepek vrata .Iskocio je branik samo na tom mestu i zaglavio taj cosak pod desnu stop lampu . Pa sam mislio da skinem lampu i da pokusam taj deo da vratim nazad u leziste .
  13. Nije do tocka ,on je bio ok stegnut ,ne znam ,verovatno neki kamen uleteo pod oprugu ili tako nesto i u medjuvremenu ispao .Samo pretpostavka .
  14. Drugari tajanstveni zvuk PONGG je nestao .Ono kako sam zadnji put skinuo tocak i nista nisam video .Evo vec par dana nista se ne cuje .

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...