Jump to content
FAS Goran

Timotije

Members
  • Content Count

    61
  • Joined

  • Last visited

About Timotije

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat punto 1.2

Recent Profile Visitors

1059 profile views
  1. Ako je u pitanju pumpa za gorivo, ona bi trebalo da se uključi kada daš kontakt. Ako ne zuji kad daš kontakt, onda verovatno pumpa ne valja, pa zato neće da upali. Pumpa za gorivo je u rezervoaru.
  2. To što ti vrata "landaraju" verovatno je znak da je lupan i da ga je "majstor" popravio tako dobro da nije ni vrata namestio kako valja, a to je posao od 15 minuta. Ni ja nisam čuo da dizeli imaju problema sa lambda sondom, benzinci da. Takođe, senzor bi trebalo da je na grandeu daleko bolji nego na puntu klasik i ne bi smeo da ima problema sa njim. Grande je imao problema sa letvom volana.
  3. Nije nikad kod nas motor bio zamenski deo. Mora da ima papire od motora i onda da ga uvede u saobraćajnu. Prvo mora na tehničkom da da papire od motora (uvoznu deklaraciju ili kupoprodajni ugovor), a posle se u policiji izdaje nova saobraćajna. Pritom, motor mora da bude isti kao što je bio ili da ima potvrdu od proizvođača da se takav motor ugrađivao u taj tip automobila.
  4. Trebalo bi da je nešto ovako, mislim da je motor isti https://www.youtube.com/watch?v=8_XZfYj-FQ0
  5. Da li si proveravao MAP senzor, ako on ne valja, potrošnja zna drastično da poraste, a oseti se i prilikom ubrzavanja i usporavanja.
  6. Model SW sa 5 vrata, proizveden u septembru 2004, oprema dinamic, 85 kw, motor 3964751, to je što vidim
  7. Što se saab-ova tiče, jedan moj poznanik koji se bavi uvozom automobila dve godine nije mogao da proda savršen primerak 9-3. Kaže da bolji auto nije imao na placu. Nudio ga i po nabavnoj ceni, samo da ga se reši, ali nije vredelo. Na kraju ga je zadržao za sebe i sad kaže da uživa u vožnji
  8. Moguće da ti izduvna grana ima neki zazor i da ona lupka, a kad se motor i ona zagreju, pa se malo raširi od temperature, onda legne kako treba i prestane lupkanje.
  9. Koliko dugo koristiš ovaj nosač? Nisam siguran da je najbolja kombinacija magnet+telefon (odnosno bilo koji uređaj sa štampanom pločom). Ima li kakvog uticaja na rad i ponašanje telefona?
  10. Za ovo prvo verovatno ti je crkao plovak u rezervoaru.
  11. Ako izbacuje crni dim pri naglom dodavanju gasa, može da bude i zaprljan/zapušen EGR ventil.
  12. Prodavac mora da nađe kaiš po kataloškom broju i broju šasije, tj VIN broju.
  13. Možda je kod tebe problem rešen pre nego što si ga kupio, u suštini to i nije nikakav problem, već sitna aljkavost koja se lako otklanja.
  14. Svaki grande punto ima problem sa zadnjim desnim vratima, ali svaki. Jedan takav, kupljen nov u Srbiji, posle šest meseci počeo je da ima problema sa otvaranjem zadnjih desnih vrata, morala su da se pritisnu rukom u visini sredine prozora da bi se otvorila. Problem je do aljkavosti fabrike, rešen je prostim podmazivanjem brave u servisu.
  15. Čekaj, da li menjaš sijalicu ili far? Ja bez problema zamenim sijalicu na punto classic-u, ne verujem da je na starijoj verziji punta prostor nešto manji, verujem čak da je isti. Jeste malo cimanje i nišanjenje rukom, ali može da se promeni bez skidanja bilo čega.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...