Jump to content
FAS Goran

Sting

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About Sting

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 03/14/1985

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Čajetina

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Thema 2.0 16v VIS

Recent Profile Visitors

1206 profile views
  1. Sa srećom! Prelepa Alfa! Da te lepo posluži. Stvarno prelepa. 159 i Brera, taj prednji deo, maska, farovi jeza kako izgleda.
  2. Bila je još jedna 16v turbo, negde kod Zaječara čini mi se. Koliko znam nisam je video na forumu, ni tada ni kasnije.
  3. Sting

    Secam se naravno i tvoje Theme :respect:, međutim i bila je još jedna, ako me sećanje dobro služi, u okolini Zaječara.

    1. Show previous comments  5 more
    2. Sting

      Sting

      Jeste, u stvari baš tamno plava, skoro crna.

      Slažem se da  je sve teže naći dobru, ali ako se nađe sačuvan primerak koji je lepo održavan, i što je najbitnije da niko nije nešto budžio i preppravljao, za te pare koliko se kreću Kappa je odličan izbor. Ili ko ima nerava i novca, kupiš i kreneš sam sa ređivanjem. To jeste najteža i najskuplja varijanta, ali i najsigurnija. Znaš šta si uradio i onda si miran.

    3. Riki

      Riki

      Problem je sto u Srbiji nema sacuvanog primerka kappe, o themi da ne govorimo. Uglavnom se voze do zadnjih granica i posle bacanje na otpad. Kad odes na otpad po neke delove, uglavnom su u raspadnutom stanju. Dok sam themu vozio prosao sam skoro celu Srbiju u potrazi za delovima, veruj mi nemoguce je naci.

    4. Sting

      Sting

      Istina nažalost. Vozim Themu tako da znam o čemu govoriš. Mada za sad krpim nekako, sve zavisi šta mi kad zatreba, ali je do pojedinih delova jako teško doći. 

  4. Pozdrav Žarko. Reci mi da li te zanim da ubaciš motor od Theme 16v turbo? Ja sam relativno skoro nešto slično petljao, možeš da ispratis kroz teme na mom profilu. Da ne dužim, tada mi je čovek nudio 16v turbo iz Lancie Theme, tačnije nudio mi je ceo auto. Ne znam šta je sa tim autom posle bilo, ja ga nisam kupio, još uvek imam njegovu mail adresu, pa mogu da ti pošaljem da ga kontaktiraš ako si zainteresovan.
  5. Čestitam! Da te lepo služi. Prelepa Alfa.
  6. Ja sam je uzeo sa atmosferskim motorom. Sve je moguce, mada meni ne deluje da je ranije bila turbo. Ova plocica "16v turbo" je bila kad sam je kupio, po prici bivseg vlasnika, i on je postavio iz zezanja. Posle sam je skinuo bas zato sto nije turbo, nerviralo me.
  7. Hvala. Trajala je ta potraga prilicno dugo, Boga mi. Kao sto i sam znas, i nema ih bas mnogo kod nas. Ima jos nekih sitnica, da se srede, u glavnom estetskih, ali nista toliko bitno.
  8. E, pa drugari, krajnje je vreme da i ja predstavim automobil koji sam jurio duze vreme, i pre neke dve godine uspeo konacno da dodjem do njega. Potrosilo se nesto vremena, novca i nerava da se srede neki nedostaci kojih je bilo, ali obzirom na sve sto ovaj automobil pruza, bez obzira na godine, vredelo je. Naravno, sve je islo mnogo brze i lakse uz nesebicnu pomoc ljudi sa "Fiat-Lancia club Srbija", hvala svima jos jednom! Evo i par slika.
  9. Kupujem ovakvu servo pumpu za Lanciu Themu. Ako neko ima neka se javi. Hvala.
  10. Kupujem Themu 2.0 16v ili 2.0 16v turbo. Opšte stanje automobila i nije toliko bitno, dakle mogu i blaže havarisana vozila ukoliko su u voznom stanju. Bitno mi je da auto može da se proba i da je motor dobar.
  11. Hvala, mnogo ste pomogli. Već imam postavljenu instaliaciju za običan plin u mojoj Themi, a planiram da ubacim taj motor, 16v VIS. Veliki pozdrav od mene, još jednom hvala.
  12. Drustvo, da li motor 2.0 16v vis koji nosi Lancia Thema zahteva sekvent tng ili može da radi na običan? Pretpostavljam da je sekvent bolja opcija ali me zanima koliko je pametno ugraditi običan plin, naravno ako uopšte može da se ugradi. Ako neko može da mi kaže nešto više na ovu temu. Hvala.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...