Jump to content
FAS Goran

vlada_ivana

Members
  • Content Count

    75
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About vlada_ivana

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo 1.4 T-jet 88kw

Recent Profile Visitors

1076 profile views
  1. Nikakav problem, kad god budete hteli.
  2. Cena 3400 eura do 09.11. Posle toga idem po drugi auto, ovaj će ostati ženi.
  3. 2008. Kupljen nov u Sloveniji, prva registracija 18.11.2008.
  4. Prodajem Fiat Bravo 1.4 T-jet 88kw/120 ks. Automobil sam ja uvezao iz Slovenije u februaru 2023. Prešao 246.800 km, originalna kilometraža koja se može proveriti. Od kupovine pa do danas je urađen veliki i mali servis na 240.000 km, tada je i zamenjena remenica radilice, MAP senzor i overboost ventil turbine. Kupljene su nove Tigar All season gume 225/45 R17, nov akumulator sa 3 godine garancije. Zamenjeni su prednji amortizeri, donja desna kugla i oba stabilizatora. Zamenjene su svećice, prednje i zadnje disk pločice i zadnja desna kočiona klešta. U opremi je emotion, fabrički zatamnjena stakla, zadnji parking senzori, tempomat. Dva ključa. registrovan do 23.02.2024. Cena 3650 eur 069/3437-061
  5. Malo sam se zanimao sa farbanjem volana. Kako je na bravu volan izuzetnog kvaliteta i lak se oljuštio sa njega, uzeo sam od obućara malo crne boje za kožu i malo laka. Zaštitio volan (a i sebe) da ne ofarbam nešto što ne bi trebalo, sa šmirglom 1200 i 2000 skinuo površinski sloj laka (ono malo što ga je ostalo), odmastio volan sa medicinskim benzinom i alkoholom, pa iskoristio sunđer za sudove da nanesem farbu. Boja se brzo suši i posle 10 minuta sam naneo još jedan sloj boje, pa još jedan. Nakon dva sata, sloj laka i rešeno. Nije nešto posebno, ali bez skidanja volana, sasvim pristojno u odnosu na ono kakvo je bilo.
  6. Pre dva dana se javio problem sa podizačem stakla na prednjim levim vratima, automatsko podizanje stakla podigne do kraja i odmah krene da spušta staklo do 1/3 i tu stane. Staklo je moguće zatvoriti do kraja, postepenim podizanjem i "seckanjem" na prekidaču. Nema ničega u okviru vrata što bi moglo da blokira staklo i da mu da impuls da se spusti. Na ostalim vratima, podizači rade normalno. Da li ima neko ideju u čemu bi mogao biti problem?
  7. Usput sam promenio i overboost ventil, definitivno je i on bio na samrti, pošto je sad potpuno drugi auto.
  8. Alfa Romeo 159 sportwagon 1.9 JTD 150ks. Potpuno ispravan automobil, redovno održavan. Pre 200 km je zamenjen set kvačila, stavljen Luk, urađen veliki servis, zamenjena remenica radilice, ulje u kočnicama, menjaču u servu, očišćen egr i usisna grana. U novembru 2022 stavljen nov akumulator, garancija 3 godine, remontovan alternator, zamenjen termostat, kao i desna gornja viljuška i kraj spone, trap je ispravan, zamenjeni su prednji diskovi i disk pločice-stavljeni Jurid, kao i zadnje disk pločice, u automobil je dosta uloženo. Katalizator i DPF filter su na njemu i u potpuno su ispravni, EGR nije ugašen, funkcioniše savršeno. Na njemu su Michelin crossclimate gume 215/55 r16. Za sve što je rađeno posedujem račune, ima dva ključa. Kupljena je kadica za gepek, enterijer je bez oštećenja. Cena 3450 eura 069/3437-061
  9. Rešio sam problem što se tiče ubrzanja, sad radi kao normalan turbo benzinac. Promenio sam creva koja vode od overboost ventila, stavio sam creva promera 5 mm, bila su 4 mm i sada normalno radi, ostaje samo da vidim da li će se to odraziti i na potrošnju.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...