Jump to content
FAS Goran

Bobaca

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. jel imas neke dobre celicne felne,trebaju mi za stila,za zimse gume...a ujedno i gume,sv e 4?
  2. ja sam ga uzeo pre 3 meseca...i tad uradio veliki servis,i zamenio onaj nosac ispod akumulatora...ali opet nije to,to..majstor mi kaze da postoji jos jedan izmedju motora i menjaca koji bi "trebao" da se zameni...a imam neki osecaj da cu da bacim pare,jer mi je tako rekao i za ovaj nosac ispod akumulatora,kada je menjao..pa nista..
  3. Koji majstor,servis moze nabolje da proceni koji je nosac,ili dizne,ili nesto trece....imam isti problem na jtd 116...na leru kao traktor,a cim predje 2000 obrtaja sve nestaje (u mestu) ... majstor mi je menjao desni taj sto je oko 14.000 a levi je navodno dobar! pozz
  4. pozdrav! ja imam problem sa bukom i treskanjem na leru,inace je dizel 1.9 jtd...kada radi na leru,dosta jako trese unutra,i nekako je bucan..cim dam gas preko 2000 obrtaaja (u mestu) to sve prestaje..i tada je kao benzinac.. menjao sam desni nosac motora,gledajuci iz kabine...skoro da se nista nije smanjilo...mozda malo.majstor mi je rekao da postoji jos jedan nosac kod menjaca,,i da je verovatno on "zreo" za menjanje...u sta sumnjam...jer mi je isto to rekao i za ovaj pre menjanja..a nista se nije promenilo...jel imao neko takve muke...i sta je uradio?
  5. Treba mi mala pomoc... uzeo sam stila 2002,auto je bio pusacki..uradjeno je dubinsko ali su dugmici na enterijeru (radio,dig klima) su ostali zuti,t.j slova i brojevi na tasterima...a treba da budu beli...pa mi treba nesto da skinem tu zutu boju a da ne ostetim dugmice

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...