Jump to content
FAS Goran

buksna112

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About buksna112

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Čačak
  1. E druže hvala na interesovanju,tek sada sam video poruku. Stvar je u tome što je sve bilo ok i onda je počeo auto da me zeza nije hteo da prebacuje na plin sa benzina pa sam neko vreme vozio na benzin onda sam otišao u servis oni su nešto odradili i rekli mi da je neki šraf na isparivaču pustao ili kako već da mu je bio oštećen navoj pa su to sredili i sada auto prebacuje normalno kada ga startujem pa prebaci na plin ali neće da primi gas do kraja ja potopim papučicu on ga drži kao na pola 4000 obrtaja max više ništa ne pušta ili slično pre negde sam opet otišao kod njih i onda su mi rekli da ne mogu da mi pomognu jer nemaju program za stefanelli da bi nešto odradili i ja u stvari ne znam šta je problem nisu rekli verovatno jer ni oni ne znaju. Jedino da opet proverim te filtere ili da oteram opet auto kod njih pošto u Čačku sam se raspitivao i niko nema program za Stefanelli.Da li možda znaš neki servis koji može da mi pomogne ili da me uputi u problem,ili možda ti znaš nešto o tome?
  2. Pozdrav drugari Imam problem sa pogonom na plin auto je Fiat Stilo 1.6 2003 godiste,i kao fabricki plin mu je ugradjen Stefanelli e sada problem je u tome kada ga vozim na benzin sve je uredu,ali kada ga vozim na plin ogranicava na 4000 obrtaja ma koliko ja pritisnuo papucicu gasa(i do kraja) i stuca ponekad.Bio sam na nekoliko mesta i svi su mi rekli da nemaju program za Stefanelli da bi proverili sta ustvari nije uredu ,da li neko mozda ima slican problem pa ga je resio ili moze da me uputi kod nekog ko zna bio bih zahvalan ! Pozdrav

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...