Jump to content
FAS Goran

johnny84

Members
  • Content Count

    67
  • Joined

  • Last visited

About johnny84

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 12/25/1984

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Backa Topola

Previous Fields

  • Garage
    Yugo 1.1 Fiat Brava 1.2 16V

Recent Profile Visitors

1539 profile views
  1. Onda zasto ne trese kad menjam brzine,nego samo kad krenem
  2. Moguce.idem redom cekam da izadje greska ponovo.lambda sonda 1 pa menjamo
  3. Cisto Pre meseca smo menjali dihtung glave i onda je sve ocisceno.i klapna i usisna grana
  4. Ne ne osetim na pedala kvacilo nego sama motor trese kao da nema dovojno goriva ili neema snage, posle kad vec auto ide i menjam brzine nista,sve lepo kako treba.meni tako izadje ako auto stane na lergas pa krenem trese.lergas mi je 800 ne varira tamo stoji
  5. Eee izvina sad sam video sta je radio moj lep i pametan telefon. Bas tako kako kazes kad krenem trese ja sam mislio na sondu1.
  6. Pozdrav forumasi. Greska je sledeci. auto fiat brava 2001 1,2 16V kad stanem na semaforu, raskrsnice ....svejedno,i krenem auto krene da trese svejedno kako pustim kuplung lagano ili brutalno da li motor hladan ili ugrejan. Ako krene da hvata kuplung krene da trese kao da nema dosta gorivo ili nije dobar mesavina Jednom je izasao greska lambdasonda 1. ali samo jednom.greska brisana pa mesecima nema. Treba mi par savet, ha nekom desi ezt.
  7. Pozdrav svima na forumu. Otvaram novu temu je nisam našao odgovor za moju problem.ako biće spajen na odgovarajućem temom onda pohvalim i izvinjavam. Problem je sledeći.vozim brava 1.2 16v 2001 god.i hteo da izbacim katalizator,ali...imam 2 lamda sonde,jedan pre drugi posle kat.a.ako dobro mislim prvi meri gas koji izađe iz motora a drugi koji iz katalizatora i ecu tako namesti motor,potrošnja,itd... Ako izbacim katalizator onda oba 2 dobije isti signal...mislim. Sta se dešava sa motorom? Ne napravim neki velik kvar? Neko je već napravio ovo.ja sam čuo da ima neki mogućnost da stavi neki novi mapu na ecu da misli da ima samo jedna sonda.to moguće,i onda gde to napravi i kolko košta? Hvalim za odgovor,i izvinjavam za puno pitanje i ako nešto nisam dobro pisao:)
  8. Drugari, ovaj mali cev ne nadjem nigde,puklo mi je skroz.neko zna gde mogu da kupim.hvala
  9. Majstor kad je menjao dihtung nije mogao da zategne nekih 2 srafa u glavi.to mi je rekao da otisli navoji i da traba da menja cela glava.ne znam kako ide ili kako stoji samo to pisem sto mi je rekao.sad tako vozim da curi ulje u zadnjoj deli glave.nekad malo a nekad jako.to nije velik problem "problem da" da curi malo ulje nego curi na auspuh i tamo gori i smrdi jako Zaboravio sam i rekao da vozim ovako.moguce da nekad curi ulje.a ja budalo platio 50000 din.
  10. Problem je sledeci.posle menjanje dihtunga na glavi otisli su par navoja. Da li moguce da se reze novi navoj ili treba da se menja cela glava.?
  11. Ne znam kako ide ili kako treba da ide jer kod mene 1 god i nista ne menja.mene se cini da treba da ide malo boje ali ne znam.kad krenem onda malo ,onako nece nekih 1 sekund pa krene.sta treba da osetim neki dim ili smrad ako je kat.zapusen.ne mogu da izbacim jer imam 2 sonde,majstor moze da proveri i katalizator?
  12. Brava 1.2 16v 2001 god.treći put mi desi da izbaci lambda sonda 1 error i katalizator overheat.pa brisemo i onda 2-3 nedelje nista,onda odjednom ponovo pa brisemo i opet nista.danas kad sam krenuo na put posle nekih 200 metara ponovo.lambda sonda 1 error i katalizaror overheat.kako to moguce posle sto metra da pregrejan. Svre interesuje.da menjam sondu ili treba da izbacim ili cistim( ako to moguce) katalizator.hvala
  13. 4500 din Ako nekom treba svaka ponuda me interesuje.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...