Jump to content
FAS Goran

Mc Shok

Members
  • Content Count

    186
  • Joined

  • Last visited

About Mc Shok

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Location
    Banja Luka

Previous Fields

  • Garage
    Banja Luka

Recent Profile Visitors

1204 profile views
  1. Pozdrav. Moze li jedno pizanje. Zadnje vreme mi se desava da kad stojim na semaforu s autom i cekam crveno primetim da mi se auto zatrese lagano i polako prestaje sve dok se ne smiri. To traje nekih 5 sekundi i onda se smiri. Nekad ne trese nikako.. recimo kad stojim u leru pa kad vec zatvoren prozor hocu da zatvorim isto mi se zatrese auto na sekundu. Kao da oslabi struja pa se jadan pati. U cemu je problem ako zna neko da mi kaze. Moze li biti do struje jer su mi par sijalica po 10w a trebaju ici od 5w?
  2. Pa tako sam i mislio ali nisam znao smijem li to raditi. Od kud znam mozda dzek ima neku posebnu funkciju. Znaci smijem staviti obicno crevo i selnu?
  3. Ipak nije pumpa niti plasticni rezervoar. Nasao sam gdje je problem. U pitanju je dzek koji se kaci na plasticni rezervoar. Unutar dzeka imaju neke gumice,zelena i crna. Posto je duboko unutar dzeka nisam mogao nista vise. Uglavnom curi gorivo na dzek,postavicu i slike koji dzek je u pitanju. Pa me zanima moze li se kko popraviti dzek jer sam obisao sve radnje autodijelova i nemaju taj dio niti znam kako se tacno zove da bih mogao eventualno poruciti iz kine. Mogu li se kako zamjeniti gumice u dzeku?
  4. Pozdrav svima. Pre neki dan sam primetio da mi uvlaci miris nafte kroz ventilaciju. Skinem poklopac i osetim miris nafte kod nekakve crne pumpe lijevo od egr ventrila gdje ima mislion nekih creva. Pa me zanima jel to pukpa visokog pritiska,moze li na njoj da procuri i ako da kakva je procedura popravke. Moze li se reparirati ili samo dotegnut8 negdje ili mora nova?
  5. Pozdrav Ljudi.. Od kako sam zamjenio zimske gume sa ljetnim pocelo mi se cuti u volanu kad cimam volan lijevo desno neko lupkanje..to mi se prije culo po neravninama ali sada i dok auto stoji ugasen pa na cimanje volana..kaoda imam malo lufta u volanu. Sagnem se da vidim krst kardana i primjetim da mi sam kardan ima lufta.. objasnio sam na slici ispod o cemu se radi.. gornji deo karadana se pomjera a donji stoji fiksan kad sitno pomjeram volan... zanima me moze li se to rijesiti nekakvim dotezanjem nekog sarafa ili nekako fiksirati...da napomenem cim lagano rukom stegnem gornji deo kardana lupanje prestane cim pustim lupanje se pojavi...cisto malo mu treba da ga stegnem necim da ne lupa..u pitanju iat stilo 2004 1.9 jtd 59kw
  6. Ne razumijem kako sad prijavljuje a nikad do sada nije. Zatvoren je vise od godinu mozda cak i dve godine. Nikad nije prijavljivao gresku. Ima li ko kakvo resenje
  7. Sad bio na dijagnostici kazu egr ventil. A on mi zatvoren vise od godinu dana i nikad mi gresku nije prijavljivao. Auto je 2004 to godiste. Sta vi mislite. ?
  8. Nisam jos isao na diagnostiku nikako da uhvatim majstora
  9. Pozdrav jedno pitanje. Pre mjesec dva mi se prvi put upalila lampica engine fault zuta na mom stilu 1.9.59kw 2004 posle 4 paljenja se ugasi ali mi se to desava vec 2 puta cim mi kazaljka od goriva predje polovinu. Naspem pun sve uredu bide dok se ne potrosi malo vise od pola rezervoara cim prodje 4 paljenja ugasi se i sve bude uredu dok opet ne naspem gorivo? Sta bi moglo biti?
  10. Pozdrav imam stilo karavan 1.9 jtd 59 kw. 2004. I nikakvih problema nisam.imao sa elektronikom ali sada mi se vec dva puta pali zuta lampica engine fault o toku vznje i to na laganoj vohnji u trecoj ili cetvrtoj brzini. Od kako sam usuo gorivo na jednoj pumpi na kojoj nisam nikad lre sipao to mi se pojavljuje. Auto normalno vuce.i sve kad se upali lampica. Posle se posle 4...5 paljenja ugasi.u cemu je problem?
  11. Okej hvala na odgovorima. Da napomenem da mi grejanje radi oke na obe strane i osetim da klapna prebaci samo eto sto na suvozacevoj strani duva blakasto a na mojoj hladno mada i to hladno nije bog zna sta.
  12. Nadati se da je to. A primjecujem da mi malo huci kad je upalim kao da povlaci ono zadnje. Ako ima jos ko kakav savjet dobro dosao
  13. Pozdrav drugari. Moze li pomoc. Imam Fiat stilo 2004 multiwagon. Problem sa klimom koja nije dvozonska i digitalna vec je obicna na tockice. Na vozacevoj strani hladi dobro dok na suvozacevoj izlazi djelimicno ohladjen vazduh. Pitam se do cega je s obzirom da je obicna klima u pitanju. Nije dvozonska. Unaprijed hvala
  14. Pozdrav. slomio mi se zadnji brisac problem sam resio ovako: Guma koja se nalazi izmedju brisaca i plastike do stakla sam ja stavljao misleci da ce to resiti moj problem. medjutim nije,pa sam odlucio na sledeci nacin da resim problem Napravio sam rupe na dijelu koji je zapekao busilicom,takodje sam probusio i plastiku brisaca i uvrtao srafove.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...